Latvieši NHL pie punktiem netiek, RFS pagarina līgumu ar galveno treneri – aizvadītās dienas aktualitātes

NHL spēlē Sanhosē “Sharks” ar 4:1 pārspēja Kalgari “Flames”, bet Rūdolfs Balcers pie punktiem netika, taču pavadīja laukumā nepilnas 19 minūtes, izdarīja divus metienus un divus spēka paņēmienus. Teodors Bļugers Pitsburgas “Penguins” zaudējumā pēcspēles metienos Čikāgas “Blackhawks (2:3) laukumā pavadīja vairāk kā 15 minūtes, izdarīja trīs metienus, vienu spēka paņēmienu, kā arī bloķēja metienu.

Latvijas futbola čempione RFS pavēstījusi, ka vienojusies par jaunu līgumu ar pašreizējo galveno treneri Viktoru Morozu līdz 2023. gada sezonas beigām. Darbu RFS Morozs sāka 2020. gadā kā trenera asistents. Pirms tam viņš strādāja “BFC Daugavpils”.

Anžejs Pasečņiks oficiāli pievienojies Seviljas “Real Betis”, ko jau pārstāv Dairis Bertāns. Līgums ar Pasečņiku noslēgts līdz sezonas beigām, taču latvietis var pārtraukt sadarbību, ja tiek saņemts piedāvājums no NBA vai Eirolīgas komandām.

Ivars Punnenovs starpsezonā atstās Šveices augstākās divīzijas komandu “SCL Tigers”. Klubam latvietis pievienojās 2015. gadā, bet šajā sezonā piedalījies 11 mačos, atvairot 91,2% metienu un ielaižot vidēji 3,5 vārtus spēlē.

Francijas pēc spēka 2. basketbola līgā Mārtiņš Meiers guva 12 punktus, izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas un atdeva divas rezultatīvas piespēles, kamēr Spānijas “LEB Oro” rezultatīvi bija Kaspars Vecvagars (17 punkti) un Roberts Blumbergs (16 punkti un astoņas atlēkušās bumbas).

sportapils