Ronaldu īpašumā pasaulē dārgākais “Rolex” pulkstenis

Nav nevienam noslēpums, ka Krištianu Ronaldu ir viens no pasaules bagātākajiem futbolistiem, kas ļauj iegādāties arī dārgākas preces nekā lielākā daļa pasaules iedzīvotāju. Portugālis pirms kāda laika papildināja savu kolekciju ar dārgāko “Rolex” pulksteni.

Ronaldu ir tikai viens no diviem futbolistiem, kuram karjeras laikā izdevies nopelnīt vismaz vienu miljardu eiro. Otrs, protams, ir Lionels Mesi. Pavisam nesen tika publicēts saraksts ar visu laiku bagātākajiem sportistiem, un Ronaldu ierindojās piektajā vietā, apsteidzot tādus sportistus kā Lebronu Džeimsu, Rodžeru Federeru un Deividu Bekhemu.

Ņemot vērā lielo finansiālo rocību, nav nekāds brīnums, ka Ronaldu ik pa laikam iegādājas kādu ekskluzīvu lietu. Pirms diviem gadiem, spēlējot vēl Turīnas “Juventus”, portugālis savā īpašumā ieguva “Rolex GMT Master Ice” pulksteni.

Tolaik pulksteņa cena bija vairāk nekā 430 tūkstoši eiro, tādējādi kļūstot par uzņēmuma visdārgāk pārdoto pulksteni, turklāt šis tituls saglabājies līdz pat šodienai. Pulksteņa standarta vērtību palielina 18 karātu baltais zelts un 30 karātu dimantu akcenti.

Praktiski katra pulksteņa vieta pārklāta ar akmeņiem vai balto zeltu, radot pulksteni, kas atbilst ekskluzivitātes statusam. Interesanti, ka pulkstenis spēj izturēt ūdens spiedienu līdz pat 100 metru dziļumam.

Runājot par sportiskajiem panākumiem, tad šosezon portugālis aizvadījis 12 spēles Mančestras “United” rindās, četrreiz viņš bijis precīzs Anglijas Premjerlīgā, bet pieci vārti gūti četrās UEFA Čempionu līgas spēlēs.

sportapils