Pogbā gatavs mazākai algai, lai tikai atstātu “United”

Mančestras “United” ir viena no talantīgākajām komandām Anglijas Premjerlīgā, tomēr ne visi spēlētāji jūtas apmierināti klubā. Francijas futbolists Pols Pogbā nevēlas palikt “Sarkanajos velnos” un ir gatavs mazākam atalgojumam citā klubā.

Šīs sezonas beigās Pogbā kļūs par brīvo aģentu, un jau ilgāku laiku ir baumas par iespējamo francūža transfēru, turklāt sarunas par jaunu līgumu ar “United” ir apstājušās. Interesi par Pogbā pakalpojumiem esot izrādījušas tādas komandas kā Madrides “Real”, “Barcelona” un Parīzes “Saint-Germain”, kā arī “Juventus”, kas pārdeva francūzi 2016. gadā.

Kā vēsta itāļu medijs “Gazzetta dello Sport”, Pogbā esot gatavs mazākam atalgojumam, lai atgrieztos “Juventus”, taču ar nosacījumu, ka komanda nākamajā sezonā spēlēs UEFA Čempionu līgā. Tāpat tiek ziņots, ka Pogbā pēdējā laikā reti juties pozitīvi Mančestras komandas rindās.

Iespējams, ka pēdējo maču “United” rindās viņš ir aizvadījis, jo tiek uzskatīts, ka komandas vadība ir sastrīdējusies ar futbolistu un viņa aģentu. Klubs esot gatavs atstumt viņu no pirmās komandas, ļaut beigties līgumam un pazaudēt viņu kā brīvo aģentu, pretī neko nesaņemot.

Sezonu Pogbā iesāka labi, un kopumā 13 mačos francūža kontā ir septiņas rezultatīvas piespēles. Pret “Liverpool” viņš saņēma sarkano kartīti, par ko tika diskvalificēts uz trim Premjerlīgas spēlēm, savukārt Francijas futbola izlases treniņā pirms pēdējiem Pasaules kausa kvalifikācijas mačiem viņš iedzīvojās savainojumā. Iespējams, ka francūzis nevarēs doties laukumā divus mēnešus.

sportapils