Porziņģim “double-double” zaudējumā, VEF puslaikā ielaiž 14 punktus – aizvadītās dienas aktualitātes

Dalasas “Mavericks” aizvadītajā naktī piekāpās Čikāgas “Bulls” ar rezultātu 107:117, bet produktīvu sniegumu demonstrēja Kristaps Porziņģis, kurš guva 22 punktus (1p. 2/2, 2p. 7/13, 3p. 2/3), izcīnīja 12 bumbas zem groziem, atdeva rezultatīvu piespēli, nopelnīja četras piezīmes un vienu reizi kļūdījās.

Rīgas “Dinamo” trešdien pavēstīja par līguma parakstīšanu ar 31 gadu veco uzbrucēju Metjū Lorito no Kanādas. Šajā sezonā Lorito pārstāvēja Zviedrijas komandu “Djurgardens”, kuras rindās 14 mačos tika pie diviem vārtiem un četrām rezultatīvām piespēlēm. Lielāko daļu karjeras kanādietis pavadījis AHL, izceļoties ar 86 vārtiem un 140 piespēlēm 310 spēlēs.

Latvijas-Igaunijas basketbola līgā “VEF Rīga” pārliecinoši tika galā ar “TLU/Kalev”, pārspējot pretiniekus ar rezultātu 97:51. Devondriks Vokers bija rezultatīvākais VEF spēlētājs ar 19 punktiem un sešām atlēkušajām bumbām. Jāpiemin, ka otrajā puslaikā rīdzinieki ielaida tikai 14 punktus.

Leonīds Tambijevs drīzumā oficiāli kļūs par KHL komandas Vladivostokas “Admiral” galveno treneri, vēsta “ArenaBreda”. Jau 2020. gada pavasarī Tambijevs tika prezentēts kā komandas galvenais treneris, tomēr pandēmijas dēļ “Admiral” atteicās no dalības turnīrā.

sportapils