Bļugeram vārti uzvarā, sieviešu basketbola izlase sekmīgi sāk EČ kvalifikāciju – aizvadītās dienas aktualitātes

Sezonas trešos vārtus aizvadītajā naktī guva Teodors Bļugers, un latvieša pārstāvētā Pitsburgas “Penguins” pēcspēles metienu sērijā apspēlēja Floridas “Panthers” – 3:2. Kopumā Bļugera kontā ir četri (3+1) rezultativitātes punkti.

Latvijas sieviešu basketbola izlase vakar uzsāka Eiropas čempionāta kvalifikāciju un grūtā cīņā izbraukumā pieveica Izraēlu ar rezultātu 62:56. Anete Šteinberga sekmēja panākumu ar 24 punktiem un 11 atlēkušajām bumbām, bet Elīnai Babkinai 18 punkti, piecas atlēkušās bumbas un piecas rezultatīvas piespēles.

Pie panākuma turnīrā Dānijā tikusi Latvijas hokeja izlase, kas tika galā ar Norvēģiju – 3:0. Vārtus latviešiem guva Rūdolfs Polcs, Deniss Smirnovs un Renārs Krastenbergs. Šodien Latvijai duelis ar Dāniju.

Rīgas “Dinamo” rindas varētu papildināt Slovākijas vārtsargs Jūliuss Hudāčeks, kurš aizstās čehu Mateju Mahovski, ziņo “Sportacentrs.com”.

Latviešu hokejists Miks Indrašis varētu tikt aizmainīts uz Vladivostokas “Admiral”, vēsta “Sportacentrs.com”. 26 regulārās sezonas spēlēs Indrašis guvis četrus vārtus un atdevis astoņas rezultatīvas piespēles. Jāatgādina, ka “Admiral” pārstāv Rihards Bukarts, bet par komandas galveno treneri tuvākajā laikā varētu kļūt Leonīds Tambijevs.

FIBA Eiropas kausā Mareks Mejeris guvis 13 punktus un izcīnīja četras atlēkušās bumbas. ULEB Eirolīgā Rolands Šmits izcēlās ar četriem punktiem, septiņām atlēkušajām bumbām un rezultatīvu piespēli.

sportapils