Porziņģim sezonas rezultatīvākais mačs, “Dinamo” piesaista trīskārtējo KHL Zvaigžņu spēles dalībnieku – aizvadītās dienas aktualitātes

Sezonas rezultatīvāko spēli aizvadījis Kristaps Porziņģis, kurš guva 32 punktus (1p. 5/6, 2p. 9/13, 3p. 3/9), izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas, bloķēja trīs pretinieku metienus, kā arī pieļāva kļūdu un nopelnīja divas piezīmes. Dalasas “Mavericks” izcīnīja uzvaru Teksasas derbijā, pārspējot Sanantonio “Spurs” ar 123:109.

Oficiāli kļuvis zināms, ka Rīgas “Dinamo” pastiprinājusi sastāvu ar Slovākijas vārtsargu Jūliusu Hudāčeku, kurš, pārstāvot Maskavas “Spartak”, atvairīja 90,6% metienu, kā arī trīs reizes piedalījies KHL Zvaigžņu spēlē. Tāpat rīdzinieki pārtraukuši sadarbību ar Mateju Mahovksi.

ULEB Eirolīgas spēlē Jānim Strēlniekam septiņi punkti un četras rezultatīvas piespēles, bet Kauņas “Žalgiris” zaudēja Madrides “Real” ar rezultātu 82:95.

Miks Indrašis un Podoļskas “Vityaz” vienojušies par sadarbības pārtraukšanu. Iepriekš tika vēstīts, ka komanda varētu aizmainīt latvieti. 26 spēļu laikā Indrašis guva četrus vārtus un atdeva astoņas rezultatīvas piespēles.

sportapils