Latvija spēlē neizšķirti ar Norvēģiju, sieviešu izlase izcīna otro uzvaru – nedēļas nogales aktualitātes

Priekšpēdējā Pasaules kausa kvalifikācijas turnīra spēlē Latvijas futbola izlase cīnījās neizšķirti 0:0 ar Norvēģiju, tādējādi krietni pasliktinot norvēģu izlases automātiski kvalificēties uz Kataras turnīru. Otrdien Latvijai kvalifikācijas pēdējā spēle pret Gibraltāru.

Latvijas sieviešu basketbola izlase tikusi pie otrās uzvaras Eiropas čempionāta atlases turnīrā, svētdienas vakarā pārspējot Zviedrijas valstsvienību ar rezultātu 89:70. Iespaidīgu spēli aizvadīja Anete Šteinberga, kura guva 34 punktus un izcīnīja 13 atlēkušās bumbas.

Latvijas-Igaunijas basketbola līgā sestdien BK “Ogre” pārspēja bijušā komandas galvenā trenera Nikolaja Mazura vadīto “Tartu Ulikool” ar 85:66, bet “Latvijas Universitāte” piedzīvoja zaudējumu pret Tallinas “Kalev” ar 67:74.

Rihards Lomažs Turcijas basketbola līgas spēlē guva 21 punktu un atdeva sešas rezultatīvas piespēles. Pirmo maču “Real Betis” komandā Spānijas čempionātā aizvadīja Anžejs Pasečņiks, kurš izcēlās ar sešiem punktiem un četrām atlēkušajām bumbām.

Kā ziņo lietuviešu žurnālists Donāts Urbons, Jānis Timma esot tuvu tam, lai noslēgtu līgumu ar Kazaņas “Unics”, kas startē gan VTB līgā, gan ULEB Eirolīgā.

F1 posmā Brazīlijā uzvaru izcīnīja Lūiss Hamiltons, otrajā vietā atstājot Makus Verstapenu, bet trešo vietu izcīnīja Valteri Botass. Sezonas kopvērtējumā Verstapens atrodas priekšā Hamiltonam ar 14 punktiem.

Pasaules kausa kvalifikācijā Eiropas zonā Turcija sagrāva Gibraltāru (6:0), bet Nīderlande izlaida 2:0 pārsvaru pret Melnkalni (2:2), tādējādi pirms pēdējiem mačiem Nīderlande atrodas vadībā ar 20 punktiem, Turcija ir otrā ar 18 punktiem, bet tikpat punktu un trešā vieta ir Norvēģijai. Serbija 90. minūtē izrāva uzvaru pār Portugāli (2:1) un biļeti uz Kataru. Horvātija ar 1:0 pārspēja Krieviju un garantēja vietu uz finālturnīru.

sportapils