Morinju nopērk futbolistam apsolītos apavus 800 eiro vērtībā

Aizvadītajā nedēļas nogalē par vienu no galvenajiem varoņiem Itālijas futbola čempionātā kļuva 18 gadus jaunais “Roma” spēlētājs Fēlikss Afena-Gjans. Viņš guva divus vārtus un sekmēja komandas uzvaru, kā rezultātā galvenajam trenerim Žuzē Morinju bija jāpilda solījums.

Svētdienas vakarā Afena-Gjans laukumā devās tikai 74. minūtē, bet astoņas minūtes vēlāk viņš pirmo reizi raidīja bumbu vārtos, kam sekoja vēl viens precīzs sitiens kompensācijas laika beigās, kā rezultātā “Roma” apspēlēja “Genoa” ar 2:0 un pārtrauca trīs neuzvarēto spēļu sēriju.

Pēc mača Morinju atklāja, ka bija apsolījis futbolistam nopirkt dārgus apavus par 800 eiro, turklāt pēc pirmā vārtu guvuma Afena-Gjans pieskrēja pie galvenā trenera un atgādināja par norunu. “Rītdien pirmā lieta, ko darīšu, būs apavu iegāde,” teica Morinju.

Sacīts darīts, un vakar sociālajos tīklos parādījās video, kurā Morinju patiešām uzdāvina futbolistam kārotos “Balenciaga” apavus. Lieki teikt, ka Afena-Gjans bija priecīgs un uzreiz steidza tos pielaikot un pozēt.

“Kas mani pārsteidza visvairāk, bija viņa miers vārtu priekšā,” par Ganas futbolistu piebilda Morinju. “Ja viņam arī nav izcila tehnika, tad viņam ir stipra mentālā puse. Mūsdienās ir daudz jauno futbolistu, kuri domā, ka zina visu, taču viņš ir vienkāršs un uzņem informāciju no visiem. Tas ir fantastiski.”

Itālijas A sērijā “Roma” pēc 13 mačiem ar 22 punktiem atrodas 5. vietā, no pozīciju augstāk esošās “Atalanta” atpaliekot par trim punktiem. Nākamais mačs Itālijas galvaspilsētas komandai būs UEFA Konferences līgā pret “Zorya”, un “Roma” C grupā ar septiņiem punktiem ieņem 2. vietu.

sportapils