Veselības problēmu dēļ Agvero priekšlaicīgi varētu beigt karjeru

“Barcelona” neaizvada to labāko sezonu, un rezultāti nav tādi, par kuriem vienmēr prasīgie līdzjutēji varētu priecāties. Nepatīkamas ziņas ir arī spēlētāju sastāvā, jo pieredzējušais argentīnietis Serhio Agvero jau šonedēļ varētu paziņot par karjeras beigām.

Aizvadītajā vasarā Agvero atstāja Mančestras “City”, ko pārstāvēja desmit gadus, un pievienojās “Barcelona”. Spānijas granda rindās futbolists aizvadījis tikai piecas spēles, pēdējai no tām esot oktobra beigās.

Ļoti iespējams, ka mačs pret “Alaves” 30. oktobrī Agvero būs pēdējais profesionālajā karjerā. Argentīnietis pirmajā puslaikā sūdzējās par sāpēm krūtīs un reibumu, kā rezultātā viņš tika nomainīts. Pārbaudēs tika konstatēta neritmiska sirdsdarbība, un novembra pirmajā dienā “Barcelona” pavēstīja, ka Agvero nespēlēs vismaz trīs mēnešus.

Spāņu žurnālists Žerards Romero ziņoja, ka 33 gadus vecais Agvero priekšlaicīgi paziņos par karjeras beigām, turklāt tas varētu notikt jau šonedēļ, sasaucot īpašu preses konferenci.

Futbolista karjeru Agvero sāka Argentīnā, bet pēc tam pārcēlās uz Madrides “Atletico”, kuras rindās guva vairāk nekā 100 vārtus un palīdzēja klubam triumfēt UEFA Eiropas līgā. Pēc tam viņš pievienojās “City”, kur kļuva par komandas leģendu, palīdzot izcīnīt piecus Anglijas Premjerlīgas titulus. Viņam ļoti labi sekmējās ar vārtu gūšanu, jo Premjerlīgā precīzi izdarīti 184 sitieni, kas ir ceturtais visu laiku labākais rādītājs.

sportapils