Mesi: “Ronaldu iespaidīgi adaptējās jaunajai situācijai”

Aizvadītā vasara bija visai unikāla ar to, ka komandas mainīja divas lielākās futbola superzvaigznes – Lionels Mesi un Krištianu Ronaldu. Runājot par portugāļa sniegumu Mančestras “United”, Mesi izteica tikai tos labākos vārdus.

Mesi Parīzes “Saint-Germain”, neskatoties uz komandas panākumiem, nav izcēlies ar daudz vārtiem, turklāt tikai aizvadītajā nedēļas nogalē viņš guva pirmos vārtus Francijas čempionātā, savukārt Ronaldu ir rezultatīvs, taču komanda izcīna uzvaras retāk kā gribētos.

Abi futbolisti arī saņēmuši kritiku, pie kādas iepriekš nebija pieraduši, taču Mesi neuzskata, ka viņa kolēģis būtu pelnījis jebkādu kritiku, apgalvojot, ka Ronaldu adaptējies jaunajiem apstākļiem ļoti labi.

“”United” ir spēcīga komanda ar labiem spēlētājiem,” saka Mesi, taču Mančestra pēdējās četrās spēlēs izcīnījusi tikai vienu panākumu. “Krištianu jau zināja komandu, taču tā tagad bija citā stadijā un viņš iespaidīgi pielāgojās situācijai.”

“Jau no paša sākuma viņš guva vārtus kā parasti un tam nebija nepieciešams pielāgoties. Anglijas Premjerlīgā nav tik labi rezultāti kā mēs bijām domājuši, taču tā ir ļoti sarežģīta un līdzvērtīga līga, kurā notiek daudz pavērsienu. Pēc decembra daudz kas mainās, un viss var notikt.”

Ilgus gadus vismaz divreiz sezonā Ronaldu un Mesi tikās aci pret aci, piedaloties slavenajā “El Clasico”. Viss mainījās 2018. gadā, kad portugālis pievienojās Turīnas “Juventus”. “Ir pagājis ilgs laiks kopš mēs pārstājām spēlēt vienā čempionātā,” turpināja Mesi.

“Mēs gan individuāli, gan komandas vārdā sacentāmies vienu un to pašu mērķu dēļ. Mums tā bija ļoti skaista skatuve, taču arī skatītājiem, jo viņi ļoti to izbaudīja. Tā ir skaista atmiņa, kas saglabāsies futbola vēsturē.”

sportapils