Porziņģis rezultatīvākais uzvarā, U17 futbola izlase sasniedz Elites kārtu – aizvadītās dienas aktualitātes

Trīs zaudējumu sēriju pārtrauca Dalasas “Mavericks”, kas pagarinājumā pārspēja Losandželosas “Clippers” ar 112:104, un liels nopelns panākumā bija Kristapam Porziņģim – 30 punkti (1p. 10/10, 2p. 7/11, 3p. 2/5), septiņas atlēkušās bumbas, rezultatīva piespēle, pārtverta bumba, bloķēts metiens, piecas kļūdas un divas piezīmes.

Latvijas U17 futbola izlase “Euro 2022” atlases turnīra spēlē izcīnīja punktu pret Zviedriju (2:2), ar ko pietika, lai kā viena no labākajām trešo vietu ieguvējām iekļūtu nākamajā jeb Elites kārtā. Ar precīziem sitieniem vārtos latviešiem izcēlās Emīls Evelons un Ēriks Boroduška.

Zaudējumu izbraukumā piedzīvoja Rīgas “Dinamo”, kas piekāpās Kazaņas “Ak Bars” ar rezultātu 2:4. Divreiz rīdzinieki atradās vadībā, turklāt tas notika arī 52. minūtē, kad precīzs bija Lauris Dārziņš, savukārt pirmos vārtus guva Gints Meija. Nākamā spēle “Dinamo” rītdien pret “Neftekhimik”.

UEFA Čempionu līgā Krištianu Ronaldu nokārtoja Mančestras “United” uzvaru pār “Villarreal” (2:0). “Barcelona” cīnījās 0:0 ar “Sporting”, sešu vārtu spēlē uzvarētāju nenoskaidroja “Young Boys” un “Atalanta” (3:3), savukārt “Chelsea” pārliecinoši tika galā ar “Juventus” – 4:0.

sportapils