Basketbola izlase sāk ar zaudējumu pašā galotnē, Ābolam trīs rezultatīvas piespēles – aizvadītās dienas aktualitātes

Latvijas basketbola izlase ar sāpīgu zaudējumu pēdējās sekundēs uzsākusi Pasaules kausa kvalifikācijas turnīru, ar rezultātu 100:101 piekāpjoties Serbijas valstsvienībai. Rezultatīvākais latviešiem ar 33 punktiem bija Rihards Lomažs, bet jau pirmdien Latvijai spēle savā laukumā ar Slovākiju.

Ar trešo neveiksmi trīs spēlēs izbraukuma sēriju noslēdza Rīgas “Dinamo”, kas pēcspēles metienu sērijā atzina Ņižņekamskas “Neftekhimik” pārākumu ar 2:3. Divreiz precīzs pamatlaikā Rīgas komandai bija Rūdolfs Červenijs. Nākamais mačs “Dinamo” svētdien pret Maskavas CSKA.

Zviedrijas hokeja čempionātā trīs rezultatīvas piespēles atdeva Rodrigo Ābols. Kopā 21 spēlē latvieša rēķinā ir 19 punkti – astoņi vārti un 11 rezultatīvas piespēles.

UEFA Eiropas līgā “Bayer” ar 3:2 pieveica “Celtic”, kā rezultātā Glāzgovas komanda zaudējusi iespējas kvalificēties “play-off” un to pašu var teikt par “Marseille”, kas atzina “Galatasaray” pārākumu ar rezultātu 2:4.

EHF Čempionu līgas spēlē Dainis Krištopāns guva vienus vārtus, palīdzot Parīzes “Saint-Germain” izbraukumā pārspēt “Porto” ar rezultātu 39:30.

sportapils