Džeimsa nedienas turpinās – basketbolists saņem 15 tūkstošu dolāru sodu

Piedzīvojumiem bagāta pagājušā nedēļa bija Lebronam Džeimsam, kurš izcēlās ar darbībām spēļu laikā, taču ne pozitīvākajā veidā. Pēc tam, kad Džeimss realizēja svarīgu metienu, viņš to atzīmēja, parādot “lielo bumbu” žestu. NBA tas nepatika, un Džeimss saņēma sodu.

“Pacers” un “Lakers” savā starpā tikās naktī uz ceturtdienu. Spēle bija interesanta ne tikai ar pagarinājumu, bet arī ar to, ka mača gaitā Džeimss palūdza tiesnešiem un apsargiem, lai divi skatītāji tiktu izraidīti no arēnas, jo tie veltījuši nicinošus vārdus Džeimsa dēla virzienā. Basketbolista vēlme tika piepildīta, un divi cilvēki nevarēja turpināt vēro maču.

Šī raksta galvenais notikums risinājās ceturtās ceturtdaļas beigās, kad mazliet mazāk kā 80 sekundes pirms pamatlaika beigām Džeimss bija precīzs, tādējādi izvirzot “Lakers” vadībā. Dodoties atpakaļ aizsardzībā, Lebrons lēkāja un turēja kreiso roku starp kājām, apzīmējot savu spēju būt precīzam izšķirošajos brīžos.

NBA nepatika Džeimsa svinības un viņam tika piešķirts 15 tūkstošu dolāru liels sods ne tikai par nepiemērotajām svinībām uz laukuma, bet arī par nepatīkamo leksiku, kas tika izmantota sarunās ar medijiem, komentējot situāciju divus mačus iepriekš.

Džeimss pret “Pacers” varēja doties laukumā, taču spēli iepriekš pret “Knicks” viņam nācās izlaist. Pirms nedēļas Losandželosa spēlēja pret “Pistons”, un Džeimss ar elkoni trāpīja pretinieku spēlētājam Aizejam Stjuartam, kurš nebija apmierināts ar situāciju un bija gatavs uzklupt Džeimsam.

Galarezultātā laukumā bija visai liels haoss, abiem vaininiekiem spēle beidzās priekšlaicīgi, bet pēc tam Stjuarts tika diskvalificēts uz divām spēlēm, bet Džeimss – uz vienu. Lebrons neuzskatīja, ka bija pelnījis diskvalifikāciju, skaidri darot to zināmu sarunās ar medijiem un pielietojot rupju leksiku.

sportapils