Komandas biedru konfliktā futbolists tiek pie sarkanās kartītes

Visai neparasti notikumi svētdien risinājās Norvēģijas spēcīgākajā futbola čempionātā. Mačam tuvojoties beigām, laukumā izraisījās konflikts, taču tas nebija starp abu komandu spēlētājiem, bet gan starp vienas komandas pārstāvjiem.

“Viking” izbraukumā tikās ar “Kristiansund”. Laukuma saimnieki divreiz virzījās vadībā, tomēr Vikingiem izdevās lauzt spēles gaitu. 88. minūtē, esot precīziem no 11 metru atzīmes, “Viking” panāca 2:2, bet kompensācijas laikā viesi panāca 3:2.

Ņemot vērā veiksmīgo atspēlēšanos, varētu domāt, ka komandas iekšienē viss ir kārtībā, tomēr tā nebūt nebija. Visus pārsteidza konflikts starp “Viking” aizsargu Dāvidu Brekalo un vārtsargu Patriku Gunnarsonu.

Divas reizes Brekalo pagrūda komandas biedru, un otrajā reizē vārtsargs nokrita zemē, tiesa, kritiens bija visai māksliniecisks, un Gunnarsons arī turēja rokas pie sejas, izliekoties, ka saņēmis sitienu. Redzot laukumā notiekošo, galvenais tiesnesis piešķīra sarkano kartīti Brekalo.

Konflikts neko nemainīja, un “Viking” noturēja vadību, tādējādi tiekot pie 15. uzvaras šajā sezonā. Ar 51 punktu pēc 28 spēlēm “Viking” atrodas 3. vietā visā čempionātā, no otrās vietas atpaliekot par pieciem punktiem, kamēr ceturtā vieta ir sešu punktu attālumā.

sportapils