Ronaldu apsūdz “Ballon d’Or” organizatoru melos

Vakar septīto reizi karjerā Lionels Mesi saņēma “Ballon d’Or” balvu kā gada labākais futbolists. Piecas reizes apbalvojumu saņēmis Krištianu Ronaldu, kurš sociālajos tīklos nodēvēja “France Football” galveno redaktoru par meli.

Pavisam nesen laikraksta viens no galvenajiem cilvēkiem Paskāls Fers paziņoja, ka Krištianu Ronaldu līdz karjeras beigām vēlas iegūt vairāk “Ballon d’Or” nekā to ir Mesi. “Es to zinu, jo viņš man pats personīgi to apgalvoja,” Feru citē “New York Times”.

Ilgi gan nebija jāgaida, kad ar savu viedokli padalījās pats Ronaldu, kurš apgāza galvenā organizatora apgalvojumus. “Paskāls Fers meloja, izmantoja manu vārdu, lai pats sevi reklamētu un laikrakstu, kurā viņš strādā,” portugālis rakstīja “Instagram”.

“Tas nav pieņemami, ka cilvēks, kurš ir atbildīgs par tik prestižu balvu, šādi melo, izrādot necieņu cilvēkam, kurš vienmēr respektējis “France Football” un “Golden Ball”,” turpināja Ronaldu. “Tāpat viņš meloja, sakot, ka nevaru ierasties uz apbalvošanas ceremoniju karantīnas dēļ, kam ar to nav nekādas saistības.”

“Mani galvenie mērķi vienmēr bijuši izcīnīt titulus kopā ar komandām, ko pārstāvu, un valstsvienību. Tāpat manu mērķi sarakstā ir būt par labu piemēru tiem, kas vēlas kļūt par futbolistiem. Vēlos, lai pēc karjeras beigām mans vārds futbola vēstures grāmatās būtu rakstīts zelta burtiem.”

sportapils