Balcers turpina krāt punktus, sieviešu futbola izlase zaudē ar 0:20 – aizvadītās dienas aktualitātes

Otro spēli pēc kārtas pie rezultativitātes punkta tika Rūdolfs Balcers, kurš Sanhosē “Sharks” uzvarā pār Ņūdžersijas “Devils” (5:2) atdeva rezultatīvu piespēli. Ātri mačs noslēdzās Elvim Merzļikinam, kurš nepilnu pirmo 13 minūšu laikā ielaida trīs vārtus un tika nomainīts, bet Kolumbusas “Blue Jackets” kapitulēja Nešvilas “Predators” ar 0:6.

Ministru kabinets novembra pēdējā dienā atbalstīja Latvijas Basketbola savienības vēlmi rīkot 2025. gada Eiropas čempionātu. Iepriekš pozitīvu atbildi sniedza Rīgas dome, kas būtu gatava piešķirt organizēšanai 1,5 miljonus eiro.

Zviedrijas hokeja čempionātā rezultatīvu piespēli atdeva Rodrigo Ābols, savukārt Čehijā ar to pašu izcēlās Roberts Bukarts. Jānis Kalniņš ielaida divas ripas pirmajā periodā, pēc kā tika nomainīts, laukumā tā arī vairāk neatgriežoties.

Latvijas hokeja čempionātā tikās abas pēdējo vietu īpašnieces, un “Prizma” pārliecinoši sagrāva “Dinaburga” ar rezultātu 9:2.

Pamatīgu sagrāvi Pasaules kausa kvalifikācijas spēlē piedzīvoja Latvijas sieviešu futbola izlase, kas viesos zaudēja Anglijai ar rezultātu 0:20. Mēnesi atpakaļ abas valstsvienības tikās Rīgā, anglietēm triumfējot ar 10:0.

“Valmiera Glass/ViA” pastiprinājusi sastāvu ar 28 gadus veco Ingu Jakoviču, kurš pagājušo sezonu noslēdza Ukrainā, savukārt vasarā iedzīvojās savainojumā, kā rezultātā pie līguma netika. Jakovičs varēs atstāt Valmieru, ja būs izdevīgāks piedāvājums.

sportapils