Futbolisti uzskata, ka Mesi nebija pelnījis iegūt “Ballon d’Or”

Jau iepriekš ziņojām, ka Lionels Mesi pirmdienas vakarā saņēma gada labākā futbolista balvu “Ballon d’Or”, tādējādi tiekot pie šī apbalvojuma septīto reizi karjerā un otro gadu pēc kārtas. Lai gan argentīnietis ir viens no visu laiku labākajiem, bija cilvēki, kas uzskatīja, ka viņš nebija pelnījis šoreiz balvu.

“Man ir ļoti grūti uzticēties futbola balvām,” sociālajos tīklos sacīja leģendārais vārtsargs Ikers Kasiljass. “Uzskatu Mesi par vienu no pieciem visu laiku labākajiem futbolistiem, taču jāsāk saprast, kā izvēlēties sezonas labākos. Tas nav tik grūti!” balvas piešķiršanu Mesi neatbalstīja Kasiljass.

Arī Madrides “Real” spēlētājs Toni Kross uzskatīja, ka par labāko bija jānosauc kāds cits. “Nav nekādu šaubu, ka Mesi un Krištianu Ronaldu ir labākie pēdējā desmitgadē, tomēr šogad viņiem priekšā bija citi,” viedoklī dalījās Kross.

“Manuprāt, labākais bija Karīms Benzemā, ja ņem vērā tieši futbolistu individualitāti, jo man ir tā iespēja redzēt, cik lielisks spēlētājs viņš ir,” Kross slavē savu komandas biedru. Balsojumā par gada spēlētāju Benzemā palika ceturtajā vietā. Francūzis aizvadījis labus 2021. gada pēdējos mēnešus, gūstot 16 vārtus 18 spēlēs, no kuriem 11 bijuši “La Liga”, bet atlikušie pieci – UEFA Čempionu līgā.

Balsojuma otrajā vietā palika Roberts Levandovskis, un tieši viņš daudzu cilvēku vērtējumā bija 2021. gada labākais futbolists. Šajā gadā, dodoties laukumā 54 spēlēs, viņš atzīmējās ar 64 vārtiem, kā arī triumfēja Bundeslīgā un Vācijas superkausā.

Saņemot balvu, Mesi uzrunā veltīja labus vārdus Levandovskim. “Robert, tu esi pelnījis “Ballon d’Or”. Pagājušajā gadā visi bija vienisprātis, ka tieši tev bija jāizcīna balva.”

sportapils