“Barcelona” fani uz ielas aplenc futbolista automašīnu

Nepatīkamu brīdi pavisam nesen piedzīvoja “Barcelona” aizsargs Samuēls Umtiti, kura automašīnu aplenca vairāki līdzjutēji, traucējot turpināt ceļu. Pēc tam futbolists izkāpa no auto, lai runātu ar faniem.

Umtiti “Barcelona” pievienojās 2016. gadā no “Lyon”, taču kopš tā laika iedzīvojies dažādos savainojumos, kas liedzis daudz laika pavadīt laukumā. Vēl jo vairāk – šajā sezonā viņš nav aizvadījis nevienu maču.

Francūzis ir viens no vislabāk apmaksātākajiem aizsargiem pasaulē, taču savainojumi un sliktais fiziskais stāvoklis kopumā licis “Barcelona” jaunajam galvenajam trenerim Čavi sākt domāt par sadarbības izbeigšanu. Klubs grasoties piedāvāt futbolistam iespēju pārtraukt līgumu, jo Umtiti, visticamākais, algas samazinājumam nepiekritīs.

Trešdien, stāvot pie sarkanās gaismas, pie futbolista automašīnas pieskrēja vairāki līdzjutēji, kuri sāka lēkāt, skaļi kliegt, viens pat mazliet uzlēca virsū spēkratam. Umtiti izmantoja skaņas signālu un sāka biedēt cilvēkus, sākot braukt uz priekšu. Aizbraucis vairākus metrus uz priekšu, francūzis apstājās un izkāpa ārā.

Interesanti, ka tajā brīdī fani izlikās, ka nekas nebija noticis, un centās uzņemt selfijus. Umtiti “Barcelona” atbalstītājiem esot teicis: “Nāciet šurp. Vai jūs maksāsiet par mašīnu? Kāpēc vajag darīt muļķības? Vai jūs zināt, kas ir cieņa?”

Jau vasarā Umtiti izpelnījās fanu uzmanību, jo pārbaudes spēles laikā saņēma svilpienus, kas futbolistam, protams, nepatika. “Barcelona” tajā mačā nodrošināja kausu, taču viņš nepalika laukumā un ātri vien devās uz ģērbtuvēm, kamēr pārējie komandas biedri priecājās.

sportapils