Latvieši NHL bez punktiem, par “Riga” treneri varētu kļūt vācietis Finks

Zemgus Girgensons aizvadītajā naktī, laukumā pavadot vairāk nekā 16 minūtes, izpildīja trīs spēku paņēmienus un bloķēja vienu metienu, kamēr Bufalo “Sabres” izlaida 4:1 vadību un zaudēja Floridas “Panthers” ar 4:7. Rūdolfa Balcera pārstāvētā Sanhosē “Sharks” apspēlēja Ņujorkas “Islanders” ar 2:1 papildlaikā, un latvietis izdarīja metienu pa vārtiem, izpildīja spēka paņēmienu un pārtvēra vienu ripu.

Vācijas treneris Torstens Finks varētu kļūt par “Riga” FC galveno treneri, ceturtdien ziņoja “Sportacentrs.com”. Savulaik treneris vadījis Vācijas “Hamburg” un “Ingolstadt”, Vīnes “Austria” un citas. Spēlētāja karjeras laikā Finks ar Minhenes “Bayern” triumfējis Čempionu līgā. Galvaspilsētas komanda pavēstīja, ka tās rindās turpinās spēlēt Armands Pētersons, kuram tā būs jau septītā sezona klubā.

Eirolīgā Jānis Strēlnieks izcēlās ar pieciem punktiem, divām atlēkušajām bumbām, rezultatīvu piespēli un pārtvertu bumbu.

Eiropas futbola čempionātos “Lazio” un “Udinese” rezultatīvā cīņā sadalīja punktus (4:4), bet Mančestras “United” pieveica “Arsenal” ar 3:2, turklāt Krištianu Ronaldu 801. reizi guva vārtus oficiālās spēlēs, kļūstot par pirmo, kam tas ir izdevies.

Eiropas Ziemeļu basketbola līgā ceturto zaudējumu piedzīvoja “Valmiera Glass/ViA”, kas sīvā cīņā atzina Čehijas “Brno” pārākumu ar rezultātu 77:79. Jānis Kaufmanis bija rezultatīvākais Valmieras spēlētājs ar 21 gūto punktu.

sportapils