Futbolists apzinās traumas nopietnību un speciāli nopelna dzelteno kartīti, lai izlaistu spēli

Spānijas futbola čempionāta pēdējā kārtā ar interesantām darbībām izcēlās “Celta Vigo” futbolists Jago Aspass. Praktiski vienlaicīgi spānis guva vārtus un iedzīvojās savainojumā, kam sekoja tikšana pie dzeltenās kartītes, lai varētu nepiedalīties nākamajā mačā.

Jau mača 11. minūtē viņš atklāja spēles rezultātu, izvirzot “Celta Vigo” vadībā pret “Valencia”, un tas bija Aspasa piektais precīzais sitiens šosezon. Brīdī, kad komandas biedri steidza viņu apsveikt, futbolists saprata, ka guvis savainojumu.

Spānijas futbola čempionāta noteikumi paredz, ka pēc piektās dzeltenās kartītes saņemšanas viena spēle ir jāizlaiž. Aspasa kontā tobrīd bija četras dzeltenās kartītes, turklāt jau tad futbolists apzinājās, ka savainojums varētu būt visai nopietns, tāpēc viņš speciāli novilka kreklu, par ko tiesneši vienmēr piešķir brīdinājumu.

betsafe

Tagad Aspass noteikti izlaidīs nākamo “Celta Vigo” Spānijas čempionāta spēli pret “Mallorca”, lai gan traumas dēļ tas tāpat, visticamākais, notiktu. Šo gājienu var uzskatīt par visai gudru, jo futbolists nošāva divus zaķus ar vienu šāvienu.

Aspass ir visu laiku rezultatīvākais “Celta Vigo” spēlētājs, 393 maču laikā bumbu vārtos raidot 171 reizi. Pēc aizvadītām 16 “La Liga” spēlēm “Celta Vigo” turnīra tabulā atrodas 14. vietā ar 16 punktiem. Izslēgšanas zonai komandai atrodas priekšā par četriem punktiem, savukārt līdz sestajai vietai šķir 11 punkti.

sportapils