Liek nojaukt Mesi piederošo viesnīcu Barselonā

Nepatīkamus jaunumus saņēmis Lionels Mesi. Futbolista īpašumā ir aptuveni 30 miljonu eiro vērta viesnīca Barselonā ar nosaukumu “MiM Sitges”, tomēr dažādu pārkāpumu dēļ tiesa likusi nojaukt luksusa viesnīcu.

Spānijas avīze “El Confidencial” ziņo, ka viesnīca, kurā ir 77 istabas, neatbilst ēku standartam Barselonā. Viesnīcas balkoni esot pārāk lieli, un ēka var sabrukt, ja tie tiktu samazināti vai noņemti. Arī viesnīcas ugunsgrēka avārijas plāns neatbilst pareizajiem standartiem.

Viesnīcu Mesi iegādājās 2017. gadā, turklāt jau tobrīd tika lemts par ēkas nojaukšanu, tomēr argentīnietis par to neko nezināja. Par situāciju ar viesnīcu Mesi esot uzzinājis tikai pēc tam, kad “El Confidencial” vērsās pie argentīnieša.

betsafe

Futbola leģendas īpašumā ir viesnīca ne tikai Barselonā, bet arī Ibizā un Maljorkā. Lielāko daļu dzīves viņš pavadījis Barselonā, jo pievienojās “Barcelona” sistēmai jau 13 gadu vecumā, turklāt klubu Mesi atstāja tikai aizvadītajā vasarā, kad pievienojās Parīzes “Saint-Germain”.

Pagājušajā nedēļā Mesi septīto reizi karjerā izcīnīja “Ballon d’Or”, apsteidzot poli Robertu Levandovski. Argentīnietim ir par divām “Zelta bumbām” vairāk nekā Krištianu Ronaldu, taču viņš neuzskata sevi par visu laiku labāko. “Nekad neesmu mēģinājis sasaistīt sevi ar visu laiku labāko,” saka Mesi. “Man pietiek ar to, ka mani iekļauj sarunās par visu laiku labāko. Nav tā, ka mani tas neinteresētu, taču es tam nepievēršu lielu uzmanību.”

sportapils