21. gadsimta vislielākās tērētājas – Anglijas Premjerlīgas komandas

Katru sezonu futbola komandas tērē miljoniem eiro, lai kļūtu labākas un varētu uzrādīt labākus rezultātus dažādos turnīros. Apkopotajā informācijā par 21. gadsimta lielākajām tērētājām pašā augšgalā atrodas Anglijas Premjerlīgas klubi.

Publicētā video sākumā redzētas tādas komandas, kuras vairāk nav futbola sabiedrības augšgalā. “Parma” pašlaik spēlē Itālijas B sērijā, savukārt “Deportivo La Coruna” nokritusi līdz pat Spānijas trešajai futbola līgai.

betsafe

Ja neņem vērā Anglijas bagātos klubus kā Londonas “Chelsea”, Mančestras “City” un Mančestras “United”, sarakstā uz brīdi redzams arī Līdsas “United” nosaukums. “Tottenham” fani savu komandu sarakstā var ieraudzīt 2007. gadā, taču desmit gadus vēlāk klubs vairāk nav starp lielākajām tērētājām. Salīdzinoši nesen arī “City” parādījās tērētāju sarakstā, un tas notika tikai 2008. gadā.

Apkopojot visus 21. gadsimta tēriņus, visvairāk naudas tērējusi “Chelsea” – 2,445 miljardi eiro. Otro vietu ieņem “City” ar 2,332 miljardiem, savukārt trešajā pozīcijā atrodas Madrides “Real” – 2,186 miljardi. Turpat uz papēžiem min “Barcelona” (2,181 miljardi) un Mančestras “United” ar 2,025 miljardiem.

sportapils