Rubīns debitē NHL, Porziņģim “double-double” zaudējumā – aizvadītās dienas aktualitātes

Debiju NHL piedzīvoja aizsargs Kristiāns Rubīns, kurš sekmēja Toronto “Maple Leafs” uzvaru pār Kolumbusas “Blue Jackets” ar 5:4. Pavadot laukumā nepilnas 14 minūtes, Rubīns izdarīja trīs metienus pa vārtiem, četrus spēka paņēmienus, bloķēja metienu un tika pie negatīva +/- rādītāja -1. Elvis Merzļikins atvairīja 25 metienus no 30, bet pēc otā perioda tika nomainīts. Rūdolfs Balcers ievietots savainoto spēlētāju sarakstā.

Dalasas “Mavericks” naktī uz trešdienu piekāpās Bruklinas “Nets” ar 99:102, bet Kristapam Porziņģim 31 minūtes laikā 17 punkti (1p. 4/4, 2p. 5/12, 3p. 1/5), 12 atlēkušās bumbas, piecas rezultatīvas piespēles, pārtverta bumba, bloķēts metiens, divas kļūdas un divas piezīmes.

UEFA Čempionu līgā D grupā pirmo vietu izcīnīja Madrides “Real”, kas pārspēja Milānas “Inter” ar 2:0. Vietu izslēgšanas spēlēs nodrošināja Madrides “Atletico”, kas tika galā ar “Porto” (3:1), savukārt Mančestras “City” piedzīvoja zaudējumu pret “RB Leipzig” ar 1:2.

betsafe

Ronalds Zaķis atzīts par Latvijas-Igaunijas basketbola līgas novembra labāko spēlētāju. Iepriekšējā mēneša laikā Zaķis izcēlās ar vidēji gūtajiem 17 punktiem un 8,3 atlēkušajām bumbām. Mareks Mejeris, pateicoties daudzpusīgajam sniegumam, iekļuvis VTB līgas aizvadītās kārtas simboliskajā pieciniekā.

Hokeja čempionu līgā ar vārtu guvumu izcēlās Rolands Vīgners, ar precīzu metienu atzīmējoties jau ceturtajā mačā pēc kārtas. Austrijas čempionāta mačā divas rezultatīvas piespēles atdeva Renārs Krastenbergs.

Latvijas hokeja čempionātā pārliecinošu uzvaru izcīnīja “Olimp/Venta 2002”, kas apspēlēja “Prizmu” ar rezultātu 6:1, bet Miķelis Rēdlihs guva divus vārtus un atdeva rezultatīvu piespēli.

sportapils