Porziņģim 19 punkti, “Dinamo” nomētā, taču zaudē – aizvadītās dienas aktualitātes

Aizvadītajā naktī Kristaps Porziņģis guva 19 punktus (1p. 5/5, 2p. 4/7, 3p. 2/6), izcīnīja četras atlēkušās bumbas, atdeva rezultatīvu piespēli, pārtvēra bumbu, pieļāva kļūdu un nopelnīja piecas piezīmes, savukārt Dalasas “Mavericks” pārspēja Memfisas “Grizzlies” ar 104:96.

Dāvja Bertāna pārstāvētā Vašingtonas “Wizards” pagarinājumā tika galā ar Detroitas “Pistons” (119:116), bet Bertāna kontā seši punkti (1p. 3/3, 2p. 0/0, 3p. 1/1), atlēkusī bumba, divas rezultatīvas piespēles, bloķēts metiens, kļūda un divas piezīmes.

Rīgas “Dinamo” pirmajā no trim mājas spēlēm piedzīvoja zaudējumu pret Habarovskas “Amur” ar 1:2. Priekšpēdējā minūtē Rīgas vienīgos vārtus guva Jere Karjalainens, turklāt visā mačā kopumā dinamieši izdarīja par 22 metieniem vairāk. Piektdien “Dinamo” mačs pret Podoļskas “Vityaz”.

UEFA Čempionu līgā “Barcelona” ar 0:3 zaudēja Minhenes “Bayern”, grupā palika trešajā vietā, līdz ar to pirmo reizi spēlēs UEFA Eiropas līgā, savukārt grupā otro vietu izcīnīja Lisabonas “Benfica”. Londonas “Chelsea” kompensācijas laika beigās izlaida uzvaru pret “Zenit” (3:3) un pirmo vietu grupā.

Miks Indrašis trešdienas vakarā guva vārtus un realizēja pēcspēles soda metienu, kas palīdzēja Vladivostokas “Admiral” pārspēt Maskavas “Dynamo” ar rezultātu 2:1. Rihardam Bukartam pieci metieni pa vārtiem un viens spēka paņēmiens.

betsafe

Rodrigo Ābols atdeva rezultatīvu piespēli Zviedrijas hokeja čempionāta spēlē, bet Somijā ar to pašu izcēlās Oskars Batņa.

Kļuvis zināms, ka nākamajā nedēļā Šveicē paredzētais hokeja turnīrs notiks, līdz ar to tajā piedalīsies arī Latvijas hokeja izlase. Pirmdien valstsvienības hokejisti sapulcēsies, bet trešdien izlidos uz Šveici, sarunā ar “Sportacentrs.com” sacīja Latvijas hokeja federācijas (LHF) ģenerālsekretārs Roberts Pļāvējs.

Mareks Mejeris FIBA Eiropas kausa spēlē izcēlās ar septiņiem punktiem, četrām atlēkušajām bumbām, četrām rezultatīvām piespēlēm, divām pārtvertām bumbām un bloķētu metienu.

“TTT Rīga” piedzīvoja piekto zaudējumu FIBA Eirolīgā, izbraukumā zaudējot čempionei UGMK ar rezultātu 60:75. Džesmina Tomasa bija rezultatīvākā TTT basketboliste ar 17 punktiem, savukārt Vanesa Jasa pievienoja 14 punktus.

Latvijas hokeja čempionātā rezultatīvu dueli aizvadīja “Olimp/Venta 2002” un “Prizma”, uzvaru ar 9:6 izcīnot pirmajiem, turklāt šonedēļ komandas tiksies vēl arī trešo reizi. “Zemgale/LLU” viesos apspēlēja “Dinaburgu” ar 4:1.

sportapils