Sniegs ne tikai Latvijā – UEFA Čempionu līgas spēle tiek pārcelta uz šodienu

Vakar vajadzēja noslēgties UEFA Čempionu līgas grupu turnīram, tomēr pilnībā tas nenotika. Paredzētā F grupas spēle starp Bergamo “Atalanta” un “Villarreal” tika pārcelta uz ceturtdienas vakaru lielā sniega dēļ.

Itālijas ziemeļus šķērso ļoti aukstas gaisa masas, kas vienlaicīgi atnesušas arī lielu sniega daudzumu. Pirms mača arēnas darbinieki aktīvi centās notīrīt sniegu, taču no gaisa tas tāpat turpināja krist, līdz ar to kopumā centieni bija velti.

Vispirms tika lemts par spēles sākuma pārcelšanu par 20 minūtēm, tomēr tam sekoja gala lēmums par pārcelšanu. “Nelabvēlīgo laikapstākļu dēļ tiesnesis kopā ar UEFA delegātu un komandām ir nolēmis pārcelt spēli starp “Atalanta” un “Villarreal”,” teikts oficiālajā paziņojumā. Spēle norisināsies šovakar plkst. 20:00.

betsafe

Tribīnēs atradās līdzjutēji, kuri nebija apmierināti ar pieņemto lēmumu, un “Atalanta” atbalstītāji skaļi svilpa, lai parādītu savu nepatiku, turklāt laukumā raidīja arī signālraķeti. “Villarreal” spēlētāji centās uzmundrināt savus līdzjutējus un aplaudēja nelielajai fanu grupai.

Šis mačs ir ar ļoti lielu nozīmi. “Villarreal” turnīra tabulā atrodas otrajā vietā ar septiņiem punktiem, kamēr “Atalanta” ir par punktu mazāk. Skaidrs, ka tā komanda, kura uzvarēs, izcīnīs otro vietu un iekļūs Čempionu līgas astotdaļfinālā, savukārt zaudētāja turpinās Eirokausu sezonu Eiropas līgā.

sportapils