Merzļikins atvaira 25 metienus, Rubīnam septiņi spēka paņēmieni – aizvadītās dienas aktualitātes

Elvis Merzļikins aizvadītajā naktī atvairīja 25 metienus no 26, tomēr Kolumbusas “Blue Jackets” pēcspēles metienu sērijā zaudēja Anaheimas “Ducks” ar 1:2. Otro spēli NHL aizvadījis Kristiāns Rubīns, kuram nepilnu 12 minūšu laikā divi metieni pa vārtiem, septiņi spēka paņēmieni, divas soda minūtes un neitrāls lietderības koeficients, kamēr Toronto “Maple Leafs” ar 3:5 atzina Tampabejas “Lightning” pārākumu.

Jānis Jaks vakar izcēlās ar rezultatīvu metienu, taču “Sochi” ar rezultātu 2:5 zaudēja Nursultanas “Barys”. Šajā sezonā latvieša kontā ir 15 punkti – seši vārti un deviņas rezultatīvas piespēles.

betsafe

Pārceltajā UEFA Čempionu līgas spēlē “Villarreal” izbraukumā apspēlēja “Atalanta” ar 3:2, tādējādi izcīnot otro vietu F grupā un nodrošinot vietu izslēgšanas spēlēs.

Pēdējās spēles aizvadītas arī UEFA Eiropas līgas grupu turnīrā. C grupā vietu izslēgšanas spēlēs nodrošināja Maskavas “Spartak” un “Napoli”, savukārt “Leicester City” sezonu turpinās Konferences līgā. “Real Sociedad” ar uzvaru pār “PSV Eindhoven” nodrošināja otro vietu B grupā.

Tomam Leimanim Ukrainas basketbola čempionāta spēlē 21 punkts, trīs atlēkušās bumbas un divas rezultatīvas piespēles, bet Lauris Blaus pievienoja septiņus punktus, četras atlēkušās bumbas un divas rezultatīvas piespēles. Balkānu līgā Roberta Freimaņa kontā 11 punkti, trīs bumbas zem groziem un divas piespēles.

sportapils