Futbolists pārtrauc atbalstīt “Arsenal”, lai nekaitētu veselībai

Katrai sporta komandai ir savi līdzjutēji. Arī tādām, kuras biežāk zaudē nevis uzvar. Pašreizējais “Watford” uzbrucējs Emanuels Deniss atklājis, ka savulaik pārstājis būt Londonas “Arsenal” fans, jo tas nebija labi veselībai.

“Arsenal” bija Denisa mīļākā komanda, kad Nigērijas futbolists auga, taču, laikam ejot, tika pieņemts lēmums pārtraukt atbalstīt Londonas klubu. Galvenais iemesls bija lielie pārdzīvojumi, kas pārņēma Denisu brīžos, kad “Arsenal” zaudēja.

“Savulaik biju “Arsenal” fans. Man patika Sesks Fabregass,” sacīja Deniss. “Vairāk gan neesmu komandas atbalstītājs. Man tik ļoti patika “Arsenal”, ka varēju raudāt tad, kad komanda piedzīvoja zaudējumus. Tas nebija man labi. Sapratu, ka nepieciešams tik daudz neuztraukties par citām lietām, bet vairāk pieturēties pie sevis.”

betsafe

“Arsenal” ir viena no lielākajām un populārākajām komandām Anglijā, izcīnot trīs Premjerlīgas titulus Arsēna Vengera vadībā, taču jau pēdējos 17 gadus klubam nav izdevies triumfēt čempionātā, turklāt šosezon “Arsenal” nepiedalās arī kādā no Eiropas turnīriem.

Interesanti, ka aizvadītajā vasarā bija baumas par to, ka Deniss varētu pievienoties “Arsenal” vai Mančestras “United”, tomēr beigās no “Club Brugge” viņš pārcēlās uz “Watford”. Anglijas komanda samaksāja četrus miljonus eiro par darījumu, un Deniss bijis visai produktīvs, 14 mačos atzīmējoties ar sešiem gūtiem vārtiem un piecām rezultatīvām piespēlēm.

sportapils