Porziņģis rezultatīvākais uzvarā, Bertānam sezonas labākais mačs – aizvadītās dienas aktualitātes

Kristapam Porziņģim bija nepieciešamas tikai 25 minūtes, lai gūtu 24 punktus, izcīnītu 13 atlēkušās bumbas, bloķētu piecus metienus un nopelnītu divas piezīmes, kamēr Dalasas “Mavericks” ar 120:96 apspēlēja Šarlotes “Hornets”.

Rezultatīvāko spēli šosezon aizvadījis Dāvis Bertāns, kurš iemeta piecus tālmetienus un kopumā guva 21 punktu, kā arī izcīnīja piecas atlēkušās bumbas, pārtvēra bumbu, bloķēja metienu un nopelnīja piecas piezīmes. Vašingtonas “Wizards” ar 105:113 atzina Denveras “Nuggets” pārākumu.

Latvijas U20 hokeja izlase pasaules čempionātā U20 izlasēm 1A divīzijas otrajā spēlē apspēlēja turnīra saimnieci Dāniju ar 5:4. Mača gaitā latvieši nonāca iedzinējos ar diviem vārtiem. Trešdien plkst. 14:00 Latvijai spēle pret galveno favorīti Baltkrieviju.

Rīgas “Dinamo” pavēstījusi par maiņas darījumu ar Jekaterinburgas “Avtomobilist”, kā rezultātā Jūhans Matsons ticis aizmainīts, bet Rīgas komanda iegūs naudas kompensāciju. 28 spēlēs Matsons atvairīja 91,6% metienu.

Pirmdien norisinājās UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla pāru izloze. Pusotru stundu pēc pirmās izlozes UEFA paziņoja par rezultātu anulēšanu divu kļūdu dēļ, kā rezultātā vēlreiz tika lozēti pāri. Tās rezultātā noskaidrojās, ka savā starpā tiksies Parīzes “Saint-Germain” un Madrides “Real”, Madrides “Atletico” un Mančestras “United”, Milānas “Inter” un “Liverpool”.

UEFA Eiropas līgas 1/16 fināla interesantākais duelis noteikti būs starp “Napoli” un “Barcelona”. “Sevilla” spēlēs pret Zagrebas “Dinamo”, Dortmundes “Borussia” spēkosies ar Glāzgovas “Rangers”, bet “Porto” pretiniece būs “Lazio”.

sportapils