Rikjardo vēro Hamiltona un Verstapena cīņu: “Ko es šeit daru?”

Nedēļas nogalē aizraujošā un fantastiskā cīņā noslēdzās F1 sezona, par čempionu kļūstot Maksam Verstapenam. Pavisam tuvu izšķirošajiem notikumiem bija Daniels Rikjardo, kurš padalījās ar savām emocijām par redzēto.

Posmu Abū Dabī Rikjardo noslēdza 12. vietā, savukārt sezonas kopvērtējumā viņš bija astotais labākais. Lai gan, skatoties pēc vietām, Rikjardo atradās tālu no pirmajām vietām, viņa acu priekšā atrisinājās sezonas liktenis.

“Nevēlos, lai jūs jautātu man. Es vēlos jautāt jums. Pastāsties, pastāstiet, kas notika,” pēc sacensībām teica Rikjardo. “Traks, traks fināls.” Savulaik Rikjardo un Verstapens pārstāvēja vienu komandu. Uz jautājumu, vai Verstapens bija pelnījis uzvaru, Rikjardo centās atrast zelta vidusceļu.

betsafe

“Jau pirms nedēļas nogales teicu, ka šajā gadījumā nav zaudētāja. Viņi izdarījuši visu, kas iespējams, bet, protams, ka Lūisam zaudēt titulu pēdējā aplī ir ļoti sāpīgi,” saka Austrālijas F1 pilots.

Kamēr visu cilvēku skatieni tika vērsti Hamiltona un Verstapena virzienā, Rikjardo centās saprast, kas notiek trasē pēdējā aplī. “Pašās beigās bija ļoti dīvaini, jo tika mainīts viedoklis par to, vai drīkst apdzīt mašīnas, kuras panāktas par apli.”

“Izdarījām viena apļa restartu, es atrados tieši aiz Hamiltona un Verstapena. Pie sevis padomāju, ko es šeit daru? Es nezinu, taču tas bija ļoti interesanti. Sezona netika aizvadīta vienmērīgi, bija daudz kritumu un kāpumu,” par savu sniegumu izteicās Rikjardo.

sportapils