Porziņģa komandas īpašnieks iegādājas pilsētu, lai palīdzētu bijušajam darbiniekam

Dalasas “Mavericks” īpašnieks Marks Kjūbans ir bagāts vīrs. Viņam pieder vairāki īpašumi Dalasā un tās apkārtnē, taču Kjūbana jaunākais īpašums izraisījis visai plašu rezonansi sabiedrības vidū, tiesa, iemesls bija cēls, jo viņš palīdzējis cilvēkiem.

Pirms kāda laika Kjūbans nopirka mazu pilsētu Mustangu, ziņo “Dallas Morning News”. Pilsēta atrodas dienvidos no Dalasas, un savulaik tur atradās striptīzklubs, dzērienu veikals un treileru parks, taču tagad tur nekas daudz nav palicis. Kjūbans atzinis, ka iegādājās 31 hektāru lielo pilsētu, lai palīdzētu drauga ģimenei, kurā notika traģēdija un cilvēks nomira vēža dēļ.

betsafe

Palīdzība bija nepieciešama bijušajam “Mavericks” fotogrāfam Denijam Bolindžeram. “Mums bija kopīgs draugs, ko zinājām vairāk nekā 30 gadus un kurš mira no vēža. Ar mani sazinājās, lai uzzinātu, vai varu palīdzēt. Es varēju,” situāciju komentē Kjūbans.

Bolindžers ilgus gadus strādāja “Mavericks”. Viņš bija daļa no Dalasas komandas vairāk nekā 18 gadus un bijis draugos ar Kjūbanu kopš 20. gadsimta pēdējās desmitgades. 2018. gadā Bolindžers tika atlaists pēc tam, kad piecas sievietes apgalvoja, ka Bolindžers esot viņām seksuāli uzmācies.

Interesanti, ka jau iepriekš pārdošanā bija Mustangas pilsēta. Pirms četriem gadiem tā laika īpašnieks Maiks Tērners par pilsētu vēlējās saņemt četrus miljonus ASV dolāru, taču intereses nebija, neskatoties uz to, ka cena tika nolaista līdz diviem miljoniem.

sportapils