Merzļikinu nomaina, hokeja izlase zaudē arī Šveicei – aizvadītās dienas aktualitātes

Zemgum Girgensonam 13 minūšu laikā divi metieni pa vārtiem un divi spēka paņēmieni, palīdzot Bufalo “Sabres” pēcspēles metienos ar 3:2 pieveikt Minesotas “Wild”. Elvis Merzļikins 17 minūšu laikā ielaida četrus vārtus, turklāt pēc otrā perioda tika nomainīts, bet Kolumbusas “Blue Jackets” zaudēja Edmontonas “Oilers” ar 2:5.

Zaudējumu otrajā pārbaudes spēlē divu dienu laikā piedzīvoja Latvijas hokeja valstsvienība, piekāpjoties mājiniecei Šveicei ar 1:2. Vienīgos vārtus latviešiem guva Daniels Bērziņš. Šis latviešiem arī bija noslēdzošais mačs turnīrā.

Pavadījis laukumā tikai 11 minūtes, Dāvis Bertāns guva trīs punktus, izcīnīja trīs atlēkušās bumbas, pārtvēra bumbu, pieļāva kļūdu un saņēma piezīmi, bet Vašingtonas “Wizards” zaudēja Fīniksas “Suns” ar 98:118.

betsafe

Ceturtdien notika UEFA Nāciju līgas izloze, un Latvijas izlase nokļuva D1 apakšgrupā, kurā sacentīsies ar Lihtenšteinu, Andoru un Kazahstānu vai Moldovu.

Latvijas U20 hokeja izlase pasaules čempionāt 1A divīzijas spēlē pārliecinoši ar 6:1 apspēlēja Ungārijas valstsvienību.

Produktīvs sniegums Polijas basketbola čempionātā Klāvam Čavaram, kurš izcēlās ar 20 punktiem, desmit atlēkušajām bumbām, divām rezultatīvām piespēlēm, divām pārtvertām bumbām un diviem bloķētiem metieniem. Rolandam Šmitam ULEB Eirolīgas ietvaros astoņi punkti un deviņas bumbas zem groziem.

Anglijas Premjerlīgā ceturtdienas vakarā risinājās divas spēles – Londonas “Chelsea” un “Everton” cīnījās 1:1, savukārt “Liverpool” ar 3:1 apspēlēja Ņūkāslas “United”.

sportapils