Seksam nē – Džeiks Pols pirms cīņas izvairās no mīlas priekiem

Aizvien vairāk boksa pasaulē parādās “Youtube” slavenība Džeiks Pols, kurš šajā nedēļas nogalē aizvadīs jau piekto cīņu. Amerikānis atklājis, ka lielu ietekmi uz viņa spējām atstāj nodarbošanās ar seksu, tāpēc no tā viņš cenšas izvairīties.

Lai gan iepriekš bija paredzēts, ka šajās brīvdienās Pols boksēsies ar Tomiju Fjūriju, tomēr savainojumu dēļ Fjūrijs atteicās no cīņas, kā rezultātā Pols atkal tiksies ar Taironu Vudliju. Augustā Pols pārspēja Vudliju pēc punktiem, līdz ar to varam sagaidīt aizraujošu cīņu.

24 gadus vecais Pols atzinis, ka seksuālā dzīve ietekmē viņa performanci ringā. Amerikānis sacījis, ka viņa treneri zina, kad “Youtube” zvaigzne un viņa draudzene Jūlija Rouza, kurai ir vairāk nekā 800 tūkstoši sekotāju “Instagram”, nodarbojušies ar mīlas priekiem.

betsafe

“Katram cīkstonim tas ir citādāk,” intervijā teica Pols. “Daudzi no tā tiek ietekmēti, ieskaitot mani un esmu par to 100% pārliecināts, ka tas nav tikai mentāli. Es neticu placebo un man pašam jāizdara, lai par to pārliecinātos.”

“Tikai vienreiz vai divreiz esmu mīlējies pirms sparingiem, turklāt to ļoti labi varēja redzēt, tāpēc treniņos strādāju ar vēl lielāku atdevi. Mans treneris uzreiz to pamanīja un jautāja, vai esmu nodarbojies ar seksu. Man neko nesakot, tas ir vienkārši redzams,” saka Pols.

Pola treneris B. Dž. Flours, kurš 2016. gadā cīnījās pret Toniju Beljū par krūzeru jostu, pamanījis, ka amerikānis pēc seksa kļūst lēnāks, tāpēc nometnes laikā aizliedzis ar to nodarboties. “Viņš nav tik labs, nav tik ātrs un agresīvs,” ar domām dalās treneris.

Visās četrās līdzšinējās boksa cīņās Pols ir uzvarējis, parādot sevi labi uz profesionālās boksa skatuves. Bez Vudlija viņš pārspējis arī bijušo UFC cīkstoni Benu Aksrenu un NBA basketbolistu Neitu Robinsonu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jake Paul (@jakepaul)

sportapils