Futbolisti pēc mača ģērbtuvē saņem trešo vakcīnas devu

Visai kritiska situācija ar jauno COVID-19 paveidu ir Anglijā. Patīkamo ar lietderīgo nedēļas nogalē apvienoja “Shrewsbury Town”, kuri pēc izcīnītas uzvaras turpat ģērbtuvē saņēma balstvakcīnas devu.

Devītajā janvārī Anglijas Līgas kausa ietvaros paredzēta spēle starp “Shrewsbury” un “Liverpool”. Pagājušajā nedēļā Liverpūles galvenais treneris Jirgens Klops aktīvi izteica viedokli par trešās devas saņemšanu.

“Man nav problēmu pateikt, ka saņēmu balstvakcīnu praktiski uzreiz, kad to varēja,” atzina Klops. “Ja satiekos ar ģimenes locekļiem vai draugiem, kuri man rūp un kuri vēl nav saņēmuši trešo devu, es daru visu iespējamo, lai viņus iedrošinātu klausīties ekspertos.”

betsafe

Noteikti, ka Klopam patīk tas, ko izdarīja “Shrewsbury” futbolisti. Komanda spēlē pēc spēka trešajā Anglijas futbola čempionātā, un sestdien tā pārspēja “Cheltenham” ar 3:1, tādējādi izrāpjoties ārā no izslēgšanas zonas. Turpat blakus bija vakcinācijas autobuss, un futbolisti izmantoja iespēju, lai saņemtu trešo vakcīnas devu.

“Esmu priecīgs, ka saņēmu trešo devu jau pirms Ziemassvētkiem, ņemot vērā, ka saslimšanas gadījumu skaits pieaug,” izteicās “Shrewsbury” futbolists Eliots Benets. “Ir svarīgi saņemt balstvakcīnu, lai varam pasargāt ģimenes locekļus un komandas biedrus ziemā. Ja mēs visi to darīsim, tad cerams nākamais gads būs krietni pozitīvāks.”

Aizvadītajā nedēļas nogalē bija ieplānotas desmit Anglijas Premjerlīgas spēles, taču COVID-19 situācijas dēļ norisinājās tikai četri mači.

sportapils