Pilsēta Ganā – kvēlākā “Aston Villa” atbalstītāja

Ierasti, ka labākajām sporta komandām ir atbalstītāji visā pasaulē. Anglijas Premjerlīgas komandas nav izņēmums, taču Birmingemas “Aston Villa” par tādu nevarētu uzskatīt, tiesa, kāda Ganas pilsēta atbalsta tikai un vienīgi šo klubu.

Pilsēta atrodas Ašanti reģionā. 21 gadus vecais Ovusu Amando, kurš izveidoja “Ghana Lions” fanu klubu, apgalvo, ka pilsētā ir vairāk nekā 1000 “Aston Villa” atbalstītāju. Spēļu dienās cilvēk uzvelk komandas kreklus un dodas pilsētas ielās, dziedot dažādas dziesmas, tādējādi atbalstot “Aston Villa”.

“Katru svētdienas rītu tā ir mūsu rutīna,” saka Amando. “Mums jābūt labā fiziskā formā, lai varētu sniegt atbalstu, tāpēc mēs izpildām dažādus vingrinājumus, pēc kuriem dziedam dziesmas vairāk nekā trīs stundu garumā.”

“Pēc tam, kad atgriežamies, mēs kliedzam “Aston Villa” futbolistus vārdus un kliedzam pret pretiniekiem. Lielākā daļa cilvēku bija “Chelsea”, Mančestras “United” un “Barcelona” fani. Viņi visi tagad kļūst par “Aston Villa” atbalstītājiem, jo tas, ko mēs darām, ir lieliski!”

betsafe

“Ghana Lions” ļoti populāri kļuva sociālajos tīklos, kur redzami video ar viņu dziedāšanu. Tika pat izveidota pat petīcija, lai sagādātu iespēju faniem apmeklēt spēli dzīvē, tomēr pagaidām tas nav piepildījies. Tā vietā “Aston Villa” fonds nosūtīja vairāku spēļu kreklus, taču sapnis par mača apmeklējumu nav zudis.

“Tas ir mūsu sapnis doties uz “Villa Park”. Vēlamies redzēt spēli, un to var apgalvot visi mani “Ghana Lions” draugi,” apgalvo Amando. “Kad mums būs tā iespēja doties uz “Villa Park”, mēs negulēsim viesnīcā, bet gan paliksim “Holte End”, jo tās ir mūsu mājas!”

Jaunā galvenā trenera Stīvena Džerarda vadībā “Aston Villa” spēlējusi labi, jo pēdējo sešu spēļu laikā komanda izcīnījusi četras uzvaras, piedzīvojot neveiksmes tikai pret Mančestras “City” un “Liverpool”.

sportapils