“Barcelona” jaunais talants nešņorē bučus – kāpēc?

Spānijas futbola granda “Barcelona” jaunais talants Gavi daudzus pārsteidzis ar to, ka nesien ciet savus futbola bučus, izraisot daudz jautājumu par to, kāpēc tas tiek darīts. Izrādās, ka iemesls ir pavisam vienkāršs.

Visai regulāri fotogrāfi uzņemt fotogrāfijas, kurās redzams, ka Gavi futbola apavi nav aizšņorēti. Fani spekulējuši, vai 17 gadus jaunais futbolists ir ļoti māņticīgs vai arī tas vienkārši ir pirmspēles rituāls. Izskaidrojums ir pavisam vienkāršs – viņš nemāk sašņorēt šņores.

“Gavi spēlē ar nesasietiem apaviem kopš agra vecuma, jo viņš nezina, kā tās labi var sašņorēt,” sociālajā tīklā “Twitter” pavēstīja spāņu žurnālists Marks Marba Prats. “Viņam ir vienalga, un viņš tā spēlē.”

betsafe

Komandas biedri arī pajokojušies par Gavi neprasmēm. Pavisam nesen divus gadus vecākais “Barcelona” futbolists Niko Gonzaless ievietoja fotogrāfiju savā “Instagram” īsajā stāstiņā, kurā redzams, ka viņš sien Gavi apavu šņores. Attēlu papildināja teksts “laiks iemācīties”.

Neskatoties uz interesanto futbola spēlēšanas stilu, Gavi Barselonas rindās izgājis laukumā 21 mačā, turklāt parādās runas, ka varētu tikt noslēgts jauns ilgtermiņa līgums. “Barcelona” gatavojas piedāvāt piecu gadu līgumu, viņa algai palielinoties ar katru sezonu. Pašlaik līgumā iekļauta izpirkuma summa par 50 miljoniem eiro, taču tā tiks izņemta, krietni to palielinot.

sportapils