Tiesnesis atbild faniem uz viņu kliedzieniem

Nedēļas nogalē risinājās Francijas kausa izcīņas 1/32 fināla spēles. Vienā no mačiem līdzjutēji izrādīja nepatiku pret galveno tiesnesi, kurš nepalika atbildi parādā un ar žestiem atbildēja uz fanu kliedzieniem.

Džeroms Migulgorijs bija galvenais arbitrs spēlē starp “Stade Poitevin” un “RC Lens”. Nepagāja ilgs laiks, kad viņš pieņēma diskutablu lēmumu, kas nepatika mājinieku faniem. Mača 36. minūtē “Lens” izvirzījās vadībā, bet minūti vēlāk tiesnesis piešķīra sarkano kartīti “Stade” futbolistam Cēzaram Neto, lai gan pēc tam franču prese rakstīja, ka spēlētāja pārkāpums bija vairāk neveikls nevis apzināts.

betsafe

Neskatoties uz atrašanos mazākumā, “Stade Poitevin” centās doties uz priekšu un izlīdzināt rezultātu, bet neapmierinātības augstākā pakāpe tika sasniegta kompensācijas laikā, kad Migulgorijs nozīmēja apšaubāmu brīvsitienu uz mājinieku vārtiem.

Franču žurnālists ievietojis nelielu video izgriezumu “Twitter”, kurā redzams, ka tiesnesis atbild uz fanu kliedzieniem, pieliekot roku pie auss, tādējādi parādot, ka īsti viņus nedzird. “Nekad iepriekš neesmu redzējis ko līdzīgu,” atzina Mikeils Naiss.

Pirmajā puslaikā gūtie vārti arī bija vienīgie visā mačā, un “RC Lens” nodrošināja iekļūšanu nākamajā kārtā. Galvenā tiesneša izdarības bija galvenais, kas pēc beigu signāla tika pārspriests sociālajos tīklos.

sportapils