Komandas biedri ar dāvanu mēģina noturēt Mbapē PSG

Pirmdien 23. dzimšanas dienu atzīmēja viens no pasaules labākajiem futbolistiem Kilians Mbapē. Uz ballīti devās arī viņa komandas biedri Parīzes “Saint-Germain” rindās, kuri ar dāvanu centās parādīt, ka vēlas, lai Mbapē paliek franču smagsvarā.

Futbolisti uzdāvināja Mbapē PSG kreklu, uz kura aizmugures redzams futbolista uzvārds un “2050”, kas apzīmētu to, ka talantīgā spēlētāja līgums ar komandu būtu līdz 2050. gadam. Ballīte bija visai iespaidīga, kā vienam no elementiem esot 11 līmeņu augstai tortei.

betsafe

Iespējams, ka komandas biedru centieni pārliecināt Mbapē palikt Parīzē būs velti, jo “The Sun” ziņo, ka jau nākamajā mēnesī francūzis varētu panākt vienošanos ar Madrides “Real”. Šajā vasarā noslēgsies futbolista līgums, līdz ar to par pievienošanos citai komandai jaunajai darba vietai nekas nebūtu jāmaksā.

Nākamā gada ievadā Mbapē paredzēta tikšanās ar Karalisko komandu, jo “Saint-Germain” un “Real” sacentīsies UEFA Čempionu līgas astotdaļfinālā. Pirmā spēle būs februāra vidū, atbildes mačam esot mēnesi vēlāk.

Lai gan tiek uzskatīts, ka Mbapē karjeru turpinās “Real”, pats futbolists nav izslēdzis iespēju palikt Francijas galvaspilsētā, sakot vien to, ka nākamajā sezonā spēlēs lielā komandā. Šajā sezonā francūzis bijis būtisks komandas spēlētājs, jo 24 maču ietvaros viņš izdarījis 15 precīzus sitienus.

sportapils