TTT ļoti nepieciešama uzvara Maskavā, “Dinamo” aizmaina vēl vienu hokejistu – aizvadītās dienas aktualitātes

Ļoti svarīgu uzvaru cīņā par Eirokausu sezonas turpinājumu izcīnīja “TTT Rīga”, kas Maskavā apspēlēja “MBA Moscow” ar 68:61. Rezultatīvākā TTT rindās ar 20 punktiem, sešām rezultatīvām piespēlēm un piecām pārtvertām piespēlēm bija Ieva Pulvere. Turnīra tabulā rīdzinieces atrodas 5. vietā ar bilanci 4-6, kas garantētu vietu FIBA Eiropas kausā.

Rīgas “Dinamo” vakar vienojusies ar Jaroslavļas “Lokomotiv” par maiņas darījumu, kā rezultātā Brendons Gormlijs pārcelsies uz “Loko”. 26 spēļu laikā hokejistam viens precīzs metiens un desmit rezultatīvas piespēles.

Zemgus Girgensons iekļuvis COVID-19 protokolā, kļūstot par trešo Bufalo “Sabres” hokejistu, kurš saslimis ar elpceļu vīrusu.

betsafe

FIBA Čempionu līgas ietvaros Rolanda Freimaņa kontā 15 punkti un četras atlēkušās bumbas, bet Klāvam Čavaram Polijā 15 punkti un sešas bumbas zem groziem.

Čehijas hokeja čempionātā divas rezultatīvas piespēles atdeva Roberts Mamčics, bet ar vienu piespēli atzīmējās viņa komandas biedrs Patriks Zabusovs. Austrijas čempionātā Renārs Krastenbergs guva vārtus un atdeva rezultatīvu piespēli.

NHL pavēstījusi, ka daudzo COVID-19 gadījumu dēļ pieņemts lēmums par sezonas iepauzēšanu laika periodā starp 22. un 25. decembri, savukārt vairāki Ziemeļamerikas mediji ziņo, ka līgas vadība un Spēlētāju asociācija vienojošās, ka spēlētāji nedosies uz Pekinas olimpiskajām spēlēm, bet oficiālais lēmums tiks publicēts tuvākajās dienās.

Latvijas hokeja čempionātā pie panākuma tika otrā spēcīgākā komanda “Zemgale/LLU”, kas izbraukumā tika galā ar pastarīti “Prizmu” – 7:2.

sportapils