“Dinamo” pārtrauc zaudējumu sēriju, VEF noslēdz grupu turnīru ar neveiksmi – aizvadītās dienas aktualitātes

Piecu zaudējumu sēriju pārtraukusi Rīgas “Dinamo”, kas papildlaikā apspēlēja Podoļskas “Vityaz” ar rezultātu 3:2. Panākumu nodrošināja Lukāša Radila precīzais metiens, taču pirms tam vārtus guva arī Rūdolfs Červenijs un Mets Lorito.

FIBA Čempionu līgas apakšgrupu turnīru noslēdza “VEF Rīga”. Aizvadot maču tikai septiņu spēlētāju sastāvā, komanda piekāpās “Falco” ar 59:68, lai gan mača sākumā bija arī 12 punktu handikaps. Par vietu TOP16 turnīrā nākamā gada sākumā VEF cīnīsies ar Francijas komandu “Dijon”.

Oficiāli kļuvis zināms, ka 2022. gada Pekinas olimpiskajās spēlēs nepiedalīsies NHL spēlētāji, bet ar pozitīvu skatu tiek domāts par 2026. gada spēlēm.

Šveices hokeja čempionātā rezultatīvu piespēli atdeva Ronalds Ķēniņš, savukārt Francijā Rolands Vīgners guva vārtus un rezultatīvi asistēja.

betsafe

ULEB Eirolīgā “Barcelona” atspēlējās no -17 un pagarinājumā pārspēja Kazaņas “Unics” (111:109), un panākumu kaldināja Rolands Šmits, kurš guva astoņus punktus un izcīnīja sešas atlēkušās bumbas.

Latvijas-Igaunijas basketbola līgā trešdienas vakarā “Latvijas Universitāte” pārliecinoši pārspēja BK “Liepāja” (89:68), BK “Ogre” atspēlējās no -11, tomēr piekāpās “Parnu Sadam” ar 78:83, “Valmiera Glass/ViA” bez variantiem zaudēja “Tartu Ulikool” (65:93), kamēr BK “Ventspils” sagrāva “Kalev” ar 103:64.

Latvijas hokeja čempionātā HK “Liepāja” savā laukumā izcīnīja uzvaru pār HS “Rīga” (5:1), bet līdere “Mogo/LSPA” grūtā cīņā apspēlēja “Dinaburgu” – 3:2.

Anglijas Līgas kausa ceturtdaļfinālā “Liverpool” nonāca iedzinējos ar 1:3, taču kompensācijas laikā izdevās gūt trešos vārtus, savukārt pēcspēles sitienu sērijā pieveica “Leicester City”, tādējādi iekļūstot pusfinālā. Tāpat cīņu par kausu turpinās “Arsenal”, “Chelsea” un “Tottenham Hotspur”.

sportapils