Mesi un Ronaldu bijušais komandas biedrs salīdzina abas futbola leģendas – kurš ir labāks?

Nav daudz tādu futbolistu, kuriem karjeras laikā izdevies spēlēt kopā gan ar Lionelu Mesi, gan ar Krištianu Ronaldu. Viens no tādiem ir Žerārs Pikē, kurš tad arī salīdzināja abus leģendāros futbolistus.

Savulaik ar Ronaldu Pikē spēlējis kopā Mančestras “United”, bet Mesi bija spāņa komandas biedrs ilgus gadus “Barcelona” rindās, līdz ar to Pikē zina abus futbolistus, redzot tos diendienā sev blakus. Jautājums par to, kurš no abiem ir labāks, tiks uzdots vēl gadiem ilgi, bet savs viedoklis ir arī Pikē.

“Es domāju, ka viņi abi ir lieliski. Mēs runājam par diviem no labākajiem spēlētājiem, ne tikai tagad pasaulē, bet šī sporta veida vēsturē,” sāk Pikē. “Vienmēr esmu teicis, ka Mesi piemīt tāds talants kā nevienam citam. Viņš lieliski apietas ar bumbu, jo tā nekad nav tālāk par diviem metriem no viņa. Mesi nav iespējams panākt, tādu talantu neredzu nevienam citam.”

“Krištianu Ronaldu ir pilnīgi citādāks spēlētājs,” turpina spāņu futbolists. “Viņi abi ir ļoti dažādi. Ronaldu ir garš, spēcīgs un daudzpusīgs, jo viņš spēj daudz ko darīt. Viņš var gūt vārtus ar galvu, no standartsituācijām, 11 metru atzīmes un viens pret viens situācijām.”

Noslēgumā salīdzinot abus, Pikē izteicās šādi: “Personīgi uzskatu, ka Mesi nav cilvēks, savukārt Ronaldu ir labākais starp cilvēkiem.”

sportapils