Holanns neesot liels Anglijas Premjerlīgas fans

Turpinās dažādas ziņas un baumas par vienu no labākajiem futbolistiem pasaulē Ērlingu Holannu. Ļoti iespējams, ka 2022. gada vasarā norvēģis atstās Dortmundes “Borussia” un pievienosies kādam Eiropas grandam, bet šobrīd parādījušies jaunumi, ka Holanns neesot liels Anglijas Premjerlīgas fans, kas varētu spēlēt būtisku lomu komandas izvēlē.

Lieliskais norvēģis šosezon, ņemot vērā visus turnīrus, guvis jau 19 vārtus. Madrides “Real”, Minhenes “Bayern” un Mančestras “City” ir tikai dažas no komandām, kas met aci futbolista virzienā un plāno cīnīties par viņu, bet transfēru eksperts Džanluka Di Marcio atklājis, ka Holannam krietni labāk patīk Spānijas “La Liga” nevis Premjerlīga.

Šī ziņa nozīmē, ka Madrides “Real” varētu kļūt par galveno kandidāti uz Holanna iegūšanu, lai gan “Barcelona” noteikti nepadotos un cīnītos arī, neskatoties uz lielajām finansiālajām grūtībām. Piesaistot norvēģi, Barselona varētu sākt jaunu ēru komandas vēsturē, ņemot vērā Lionela Mesi aiziešanu aizvadītajā vasarā.

Futbolista aģents Mino Rajola atzinis, ka Holanns kādā brīdī atstās Dortmundi. “Varbūt šajā vasarā, bet iespējams, ka nākamajā. Pastāv liela iespēja, ka viņš jau šajā vasarā pievienosies citai komandai,” saka Rijola.

“”Bayern”, “Real”, “Barcelona” un “City” – tikai dažas no komandām, kurām viņš var pievienoties. “City” pēdējo gadu laikā izcīnījusi piecus titulus, kas ir krietni vairāk nekā “United”. Kad mēs pārcēlāmies uz Dortmundi, zinājām, ka šis brīdis pienāks.”

sportapils