Bertāns rezultatīvs zaudējumā, “Dinamo” pret čempioni nenotur 3:0 – aizvadītās dienas aktualitātes

Vienu no sezonas labākajām spēlēm aizvadījis Dāvis Bertāns, kurš Vašingtonas “Wizards” zaudējumā pret Maiami “Heat” (112:119), guva 19 punktus, izcīnīja divas atlēkušās bumbas, atdeva divas rezultatīvas piespēles, pieļāva kļūdu un nopelnīja trīs piezīmes.

Rīgas “Dinamo” gada priekšpēdējā mačā atradās vadībā ar 3:0 pret Omskas “Avangard”, tomēr izlaida lielo pārsvaru un zaudēja papildlaikā ar 3:4. Dienas gaitā kļuva zināms, ka komanda pagarinājusi līgumus ar Rūdolfu Červeniju, Nikolaju Jeļisejevu un Arsēnu Hisamutdinovu.

Roberts Bukarts Čehija hokeja čempionāta spēlē guva divus vārtus un atdeva divas rezultatīvas piespēles, kamēr Mārtiņam Dizerkalam divas rezultatīvas piespēles.

Vietu Latvijas basketbola kausa pusfinālā nodrošināja BK “Ogre”, kas ceturtdaļfināla atbildes mačā ar 79:75 pieveica “Valmiera Glass/ViA”, tādējādi divu spēļu summā triumfējot ar +17. Ogres pretiniece kļūs zināma ceturtdien, kad otro maču aizvadīs BK “Ventspils” un BK “Liepāja” – pagaidām vadībā ar sešiem punktiem atrodas liepājnieki.

Anglijas Premjerlīgā otrdienas vakarā “Southampton” un “Tottenham” nospēlēja 1:1, “West Ham United” pārspēja “Watford” ar 4:1, “Crystal Palace” pieveica “Norwich” (3:0), bet “Leicester City” tika galā ar “Liverpool” – 1:0.

sportapils