Romeo Bekhems noslēdz ienesīgu līgumu un kļūst par bagātāko atvasi

Slavenā Anglijas futbola Deivida Bekhema atvase Romeo Bekhems ir bagātāks nekā viņa brāļi, jo pavisam nesen 19 gadus jaunais futbola spēlētājs noslēdza līgumu ar “Puma”.

Romeo atrodas ASV un ir daļa no viņa tēva Deivida piederošās Maiami “Inter” franšīzes, jo pārstāv rezerves komandu “Fort Lauderdale”. Pavisam nesen noslēgtais līgums ar “Puma” paredz, ka futbolists tieši šī uzņēmuma ekipējumā dosies laukumā, par to kopumā saņemot mazliet vairāk nekā 1,4 miljonus eiro.

“Viņš tagad ir bagātākais no Deivida pēcnācējiem,” izteicās situācijai pietuvināts cilvēks. “Romeo ir ceļā uz to, lai ātri kļūtu par superzvaigzni. Viņš ļoti smagi strādā treniņos, cenšoties ne tikai sevi pierādīt Maiami “Inter” rezerves komandā, bet arī reklāmdevēju acīs.”

“Cerams, ka sadarbība ar “Puma” būs ilga. Savulaik viņa tēvs Deivids noslēdza mūža līgumu ar “Adidas” un sadarbojas jau vairāk nekā 20 gadus, bet ļoti iespējams, ka Romeo un “Puma” sadarbība būs pēc līdzīga scenārija. Viņš ir jauns un atbilst uzņēmuma mērķauditorijai, tāpēc “Puma” būs lietderīgi izmantojusi ieguldīto summu.”

Iepriekš Deivida vecākais dēls Bruklins naudas ziņā bija bagātākais starp visām atvasēm, bet Romeo vērtība pirms līguma noslēgšanas tika lēsta aptuveni 4,4 miljonu eiro vērtībā. Septembrī Romeo debitēja fārmkluba rindās, spēlējot labajā malā gluži kā viņa tēvs Deivids.

Interesanti, ka Romeo spēlēja ar numuru 11, bet laukumā devās kopā ar Hārviju Nevilu, kurš ir Maiami komandas galvenā trenera un bijušā Mančestras “United” aizsarga Fila dēls.

sportapils