Porziņģim 24 punkti pēdējo sekunžu zaudējumā, KHL atceļ Zvaigžņu spēli – aizvadītās dienas aktualitātes

Zaudējumu NBA regulārās sezonas ietvaros piedzīvoja Dalasas “Mavericks”, kas pēdējā sekundē piekāpās Sakramento “Kings” ar 94:95. Kristapam Porziņģim 35 minūšu laikā 24 punkti, septiņas atlēkušās bumbas, trīs rezultatīvas piespēles, viena pārtverta bumba, trīs bloķēti metieni, divas piezīmes un trīs kļūdas.

Rihards Kuksiks Lietuvas basketbola čempionāta spēlē guva 24 punktus, izcīnīja četras atlēkušās bumbas, atdeva rezultatīvu piespēli un pārtvēra bumbu. Spānijas čempionātā Anžejam Pasečņikam 16 punkti, astoņas bumbas zem groziem un bloķēts metiens.

Zviedrijas pēc spēka 2. hokeja līgā Rihards Marenis guva vārtus un atdeva rezultatīvu piespēli, bet Kazahstānā precīzu metienu izpildīja Daniļa Larionovs, kamēr Edgaram Siksnam rezultatīva piespēle.

Atcelts Pasaules čempionāts U20 izlasēm, kas saistīts ar vairāku hokejistu inficēšanos ar COVID-19 un nespēju pārcelt spēles.

KHL paziņojusi, ka šajā sezonā tomēr nenotiks Zvaigžņu spēle, kas saistīts ar gaidāmajām olimpiskajām spēlēm un to, lai hokejisti varētu tām pilnvērtīgi sagatavoties. Līgas vadība vēlas samazināt iespējamo inficēšanos ar COVID-19. Zvaigžņu mačā vajadzēja piedalīties Jānim Jakam un Rīgas “Dinamo” hokejistam Lukāšam Radilam.

Turcijas sieviešu basketbola čempionātā Elīna Babkina guva 26 punktus, izcīnīja četras atlēkušās bumbas, atdeva trīs rezultatīvas piespēles un pieļāva septiņas kļūdas. Aijai Jurjānei 11 punkti un četras atlēkušās bumbas, savukārt Ilzes Jākobsones kontā 19 punkti, divas atlēkušās bumbas, divas rezultatīvas piespēles un divas pārtvertas bumbas. Grieķijā Kristīne Vītola atzīmējās ar 11 punktiem un deviņām bumbām.

sportapils