“Inter” ultras skarbi atbild uz Lukaku nožēlu par komandas atstāšanu

Pagājušajā vasarā Romelu Lukaku par 115 miljoniem no Milānas “Inter” pārcēlās uz Londonas “Chelsea”. Pavisam nesen futbolists atvainojās “Inter” faniem par to, kādā veidā notika pāreja, tomēr komandas kvēlākie fani jeb ultras sniedza lakonisku atbildi.

Atgriešanās “Chelsea” komandā Lukaku nav izvērtusies kā varētu vēlēties, un futbolists atzina, ka gribētu nākotnē atkal pārstāvēt “Inter” krāsas. “Domāju, ka visam nevajadzēja notikt tā, kā tas bija,” iesāka Lukaku. “Gan tam, kā es pametu komandu, gan tam, kā es komunicēju ar faniem.”

“Esmu dusmīgs par to, jo tagad nav pareizais laiks, bet arī tad, kad atstāju komandu, nebija īstais laiks. Vienmēr esmu teicis, ka mīlu “Inter” un ka kādu dienu atkal tur spēlēšu. Es ļoti ceru, jo iemīlējos Itālijā. Vēlos atvainoties faniem, jo nedomāju, ka man vajadzēja pamest komandu tādā veidā, kā tas notika. Man vispirms vajadzēja runāt ar jums, ņemot vērā visu, ko jūs bijāt izdarījuši man, manai ģimenei, mammai un dēlam. To es nekad neaizmirsīšu.”

“No visiem sirds dziļumiem ceru, ka atkal spēlēšu “Inter”, turklāt ne karjeras beigu daļā, bet tad, kad būšu pietiekami labs, lai varētu izcīnīt vēl trofejas,” cerību pilns ir Lukaku. Pagājušajā sezonā beļģis palīdzēja Milānai pēc ilgāka pārtraukuma kļūt par A sērijas čempioni, savukārt vēl sezonu iepriekš Lukaku ar komandas biedriem aizspēlējās līdz UEFA Eiropas līgas finālam.

Labie vārdi un vēlme atgriezties nelika “Inter” ultru sirdīm atmaigt. Drīz pēc Lukaku izteikumiem fani izveidoja baneri, uz kura bija rakstīts: “Nav nozīmes tam, kurš aizbēg lietus laikā. Nozīme ir tam, kurš paliek vētras laikā. Atā, Romelu.”

sportapils