Pilna emociju buķete: “Arsenal” fani no ASV tomēr tiek uz komandas spēli

Decembra beigu daļā Anglijas Premjerlīgā visai daudz spēļu tika pārceltas COVID-19 uzliesmojuma dēļ. Šī iemesla dēļ tika izjaukti arī līdzjutēju plāni – kāds ASV pāris speciāli ieplānoja lidojumu uz Londonas “Arsenal” maču, kas pēdējā brīdī tika pārcelts, tomēr lielo futbolu izdevās izbaudīt tik un tā.

Džeks Robinsons ar sievu Heteru atlidoja uz Londonu no Sentluisas, lai atzīmētu savu 10. gadadienu ar “Arsenal” un “Wolverhampton” spēles vērošanu 28. decembrī. Pēdējā brīdī spēle nenotika, jo vilku rindās vairāki spēlētāji bija inficējušies ar COVID-19.

“Šis ļoti sāp,” sociālajā tīklā “Twitter” rakstīja Robinsons. “Jau pirms vairāk kā sešiem mēnešiem biju ieplānojis šo ceļojumu, turklāt jau vasarā plāni manis dēļ atcēlās. Man trūkst vārdu, tas ir bēdīgi, man un sievai būs desmit gadu jubileja, gribēju parādīt viņai kaut ko, kas vienmēr paliks atmiņā.”

Ieraksts nepalika nepamanīts “Arsenal” futbolistam Granitam Džakam, kurš ar “Instagram” starpniecību piedāvāja amerikāņiem biļetes uz 1. janvāra spēli pret Mančestras “City”. “Sveiks, Džek, nesen atbraucu no spēles un pamanīju tavu ierakstu. Saprotu, ka tu varētu būt neapmierināts, ņemot vērā, ka ilgu laiku gaidīji, lai redzētu mūs. Ja pirmajā janvārī vēl būsiet Londonā, aicinu būt kā maniem viesiem spēlē pret Mančestras “City”,” ar piedāvājumu publikāciju noslēdz Džaka.

Protams, ka Robinsons pieņēma uzaicinājumu. “Ar vārdiem nav iespējams aprakstīt, kā es tagad jūtos. Tas, ka tu ar mani sazinājies… Tu nesaproti, ko tas man nozīmē,” priecīgs bija amerikānis.

Pāris ne tikai tika pie biļetēm uz spēli, bet arī satikās ar pašu Džaku un citiem “Arsenal” futbolistiem un apmeklēja ģērbtuves. “Visu savu atlikušo dzīvi mīlēšu “Arsenal” un Granitu Džaku,” pēc spēles izteicās Robinsons. “Esmu neizsakāmi pateicīgs, ka varēju šo brīdi pavadīt kopā ar sievu un labāko draugu. Tas, ko Džaka izdarīja mūsu labā, nekad netiks aizmirsts, es to stāstīšu saviem bērniem un cerams, ka viņi stāstīs saviem.”

Spēle bija ļoti aizraujoša. Vispirms “Arsenal” izvirzījās vadībā, otrā puslaika pirmajā pusē “City” izlīdzināja rezultātu, savukārt kompensācijas laikā Rodri izrāva uzvaru Mančestrai ar 2:1. Kopš 59. minūtes Londonas komanda spēlēja mazākumā, jo otro dzelteno kartīti trīs minūšu laikā nopelnīja Gabriels.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jack Robinson (@jkrobbie)

sportapils