Bertāns sekmē komandas uzvaru, “Dinamo” kapitulē Nursultanā – aizvadītās dienas aktualitātes

Dāvis Bertāns aizvadītajā naktī izcēlās ar 14 punktiem, četrām atlēkušajām bumbām, vienu rezultatīvu piespēli, trim piezīmēm, kā arī labāko +/- rādītāju +14, bet Vašingtonas “Wizards” apspēlēja Šarlotes “Hornets” ar rezultātu 124:121.

Rīgas “Dinamo” uzsāka divu spēļu izbraukumu sēriju ar pamatīgu neveiksmi Nursultanā pret vietējo “Barys” – 1:7. Ar vienīgo precīzo metienu rīdzinieku rindās izcēlās Mārtiņš Karsums, turklāt viņam tas bija 300. punkts KHL. Rītdien Rīgai spēle pret Ufas “Salavat Yulaev”.

Kristaps Porziņģis nokļuvis Covid-19 protokolā, kā rezultātā pāris spēles viņam būs jāizlaiž. Treniņus ar Bufalo “Sabres” atsācis Zemgus Girgensons, kurš arī bija sasirdzis ar Covid-19.

Jauno gadu rezultatīvi iesācis Miks Indrašis, kurš atdeva rezultatīvu piespēli, taču Vladivostokas “Admiral” zaudēja Habarovskas “Amur” ar 3:5. Savainojuma dēļ laukumā kopš 12. decembra nav devies Roberts Bukarts.

Adrijas basketbola līgā Rodions Kurucs guva 11 punktus.

Covid-19 dēļ piespiedu pauzē devušās BK “Ventspils”, BK “Liepāja” un BK “Ogre”, kā rezultātā vienības nespēlēs līdz 14. janvārim, sarunā ar “Sportacentrs.com” pastāstīja Latvijas basketbola līgu direktors Kristaps Janičenoks.

Anglijas Premjerlīgas vienīgajā pirmdienas spēlē “Wolverhampton” viesos ar 1:0 pārspēja Mančestras “United”, uzvaras vārtus 82. minūtē gūstot Motinju. Spānijas čempionātā “Sevilla” izcīnīja uzvaru pār “Cadiz” ar rezultātu 1:0.

sportapils