Dīdžejs saņem nāves draudus pēc tam, kad Mesi konstatēts Covid-19

Nepatīkami gads iesācies Parīzes “Saint-Germain” un Argentīnas futbola līdzjutējiem, jo kļuvis zināms, ka Lionels Mesi saslimis ar Covid-19, kā rezultātā kādu laiku viņš nedosies laukumā. Nežēlastībā kritis argentīniešu dīdžejs, kurš bija daļa no Mesi svinību pasākuma.

Svētku pārtraukumu Mesi pavadīja dzimtajā Roasrio, apmeklējot vairākas ballītes, ieskaitot vienu, kurā par mūziku atbildīgs bija dīdžejs Fers Palacio. Diskžokejs iepriekšējās dienās bija citās ballītēs, kurās bija vairāki ar Covid vīrusu inficēti cilvēki. Svētdien Fers Palacio video sacījis, ka saņēmis nāves draudus un apvainojumus sociālajos tīklos no cilvēkiem, kuri uzskata, ka viņš ir vainojams pie Mesi saslimšanas ar vīrusu.

“Esmu populārs “Twitter”, jo Mesi saslimis ar Covid-19,” iesāka dīdžejs. “Tiek apgalvots, ka esmu viņu inficējis. Viņi sauc mani pat par slepkavu, esmu saņēmis vairākas ļoti sliktas vēstules. Vakar veicu testu, jo man jāceļo uz Urugvaju, un es neesmu Covid-19 pozitīvs.”

Tieši nedēļu atpakaļ diskžokejs sociālajā tīklā “Instagram” ievietoja fotogrāfiju ar Mesi. “Labākais, ar ko dejot kopā. Paldies Mesi ģimenei par uzaicinājumu,” rakstīja par mūziku atbildīgais cilvēks.

Uzrunājot savus fanus 2021. gada noslēgumā, Mesi ar cerību rakstīja, ka jaunais gads visiem sniegs labāku veselību, un tas arī bija vienīgais, ko argentīnietis novēlēja.” PSG galvenais treneris pavēstīja, ka Mesi atgriezīsies laukumā tad, kad veiktais tests būs negatīvs.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fer Palacio (@ferpalaci0)

sportapils