Čempionu līgas uzvarētājs trenēs “Riga” FC, VEF piedzīvo zaudējumu Francijā – aizvadītās dienas aktualitātes

Otrdien pagājušās sezonas ceturtā spēcīgākā Latvijas futbola komanda “Riga” FC pavēstīja, ka par tās galveno treneri kļuvis Vācijas speciālists Torstens Finks. Būdams spēlētājs, Finks triumfējis gan Vācijas Bundeslīgā, gan UEFA Čempionu līgā, savukārt trenera karjeras laikā viņš trenējis tādas komandas kā “Basel”, “Hamburger SV” un “Austria Wien”.

“VEF Rīga” aizvadījusi FIBA Čempionu līgas “play-in” turnīra pirmo spēli, izbraukumā ar 77:84 zaudējot Francijas komandai “Dijon”. Rezultatīvākais ar 19 punktiem VEF rindās bija Artis Ate. TOP16 iekļūs komanda, kura pirmā izcīnīs divas uzvaras.

Ar panākumu jauno tenisa sezonu uzsākusi Anastasija Sevastova, kura Melburnas WTA 250 turnīra pirmās kārtas mačā pārspēja Karolīnu Garsiju ar 6:4, 6:4.

Piektdien jeb 7. janvārī Rīgas “Dinamo” neaizvadīs KHL regulārās sezonas spēli pret Jekaterinburgas “Avotomobilist”, jo komandā ir vairāki Covid-19 inficēšanās gadījumi. Šodien rīdziniekiem mačs pret Ufas “Salavat Yulaev”, bet pēc tam savā laukumā 10. janvārī pret to pašu Ufas vienību.

Mareks Mejeris sekmēja “Parma” uzvaru VTB līgā pār Eirolīgas komandu Sanktpēterburgas “Zenit” (77:67) ar 11 punktiem, septiņām atlēkušajām bumbām, četrām rezultatīvām piespēlēm, diviem bloķētiem metieniem, pārtvertu bumbu, piezīmi un kļūdu.

sportapils