Leģendārais Alvešs izvairās no “Barcelona” logo, viņa piemēram seko arī citi

Sportā ir daudz un dažādu māņticību. Viena no tām ir, ka nedrīkst kāpt virsū komandas logo. To nesen ievēroja arī leģendārais Dani Alvešs, turklāt efekts bija uzreiz manāms, jo piemēru no viņa ņēma arī komandas biedri.

Viens no “Barcelona” jaunā galvenā trenera Čavi lēmumiem, stājoties amatā, bija parakstīt līgumu ar 38 gadus veco Dani Alvešu. Brazīlijas futbolists pārstāvēja Barselonu laika periodā no 2008. līdz 2016. gadam, izcīnot sešus Spānijas čempionāta titulus un trīs UEFA Čempionu līgas kausus.

Ņemot vērā lielo pieredzi un sasniegumus, Alvešu ciena un respektē daudzi. Vienā no pēdējiem “Barcelona” atklātajiem treniņiem, dodoties uz ģērbtuvēm, brazīlietis apgāja “Barcelona” logo. Video redzams, ka 19 gadus jaunais futbolists Niko Gonzaless grasījās iet pāri logo, taču pēc Alveša darbībām viņš apiet tam apkārt.

Skaidrs, ka “Barcelona” līdzjutējiem patika Alveša rīcība. “Tas, cik ļoti Alvešs respektē komandu laukumā un ārpus tā, ir iespaidīgi. Esmu pārliecināts, ka viņš arī 38 gadu vecumā atdos sevi par 100%, un to mēs jau varējām redzēt pret “Boca Juniors”.”

“Tā ir liela dāvana spēlēt “Barcelona” pēc tik ilga pārtraukuma,” atzina Alvešs. “Cenšos izbaudīt un ciest kopā ar komandas biedriem, lai varētu izcīnīt uzvaras.”

sportapils